Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AHH] Zielony-metalic B5 Lift 2000 (Szwedzik)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Szczerze mówiąc kół na pewno teraz na większe niż 16" nie zmienię ponieważ dopiero co kupiłem do nich oponki. Z ksenonami też bym się wstrzymał bo lampy oryginał Valeo tak jak kolega wyżej wspomniał, teraz bardziej interesuje mnie przyćmienie szybek a także zastanawiam się nad " AUDI A4 B5 AVANT KOMBI SPOILER LOTKA DASZEK (3294313860) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ,,,AUDI A4 B5 (1995-2001) - spoiler (daszek), AVANT ! (3321888218) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. " co wy na to ?

Jaki polecacie wosk lub mleczko aby autko ładnie błyszczało ?

Opublikowano
Szczerze mówiąc kół na pewno teraz na większe niż 16" nie zmienię ponieważ dopiero co kupiłem do nich oponki. Z ksenonami też bym się wstrzymał bo lampy oryginał Valeo tak jak kolega wyżej wspomniał, teraz bardziej interesuje mnie przyćmienie szybek a także zastanawiam się nad " AUDI A4 B5 AVANT KOMBI SPOILER LOTKA DASZEK (3294313860) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ,,,AUDI A4 B5 (1995-2001) - spoiler (daszek), AVANT ! (3321888218) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. " co wy na to ?

daszek polecam jak najbardziej :wink: a przy okazji , ładny środek i fajna skrzynka w bagażniku :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Widzę że też miałeś problem z goniącą klamką wewnątrz? Wystarczy wymiana sprężynki ?

Opublikowano

głownie pękają sprężynki ale u mnie dodatkowo był ułamany trzpień wiec cala klamkę wymieniałem :kwasny: jak cos patrz w dziale sprzedam, zawsze się cos znajdzie :wink:

Opublikowano
  • Autor

Ok dzięki, będę musiał popatrzeć bo denerwuje trochę jak na dziurach telepie klamką :D i przy zamykaniu :D

Opublikowano

Jaki polecacie wosk lub mleczko aby autko ładnie błyszczało ?

co do mleczka,wosku itd. tutaj masz dział gdzie sie wszystkiego dowiesz :arrow2:Auto Detailing

lotka super sprawa :naughty: a,zenon co do tego maja oryginalne lampy valeo przeciez nic z nimi nie robisz nawet ich nie wyjmujesz :wink: