Raffaelo Opublikowano 19 Grudnia 2006 Opublikowano 19 Grudnia 2006 Witam, dosłownie przed chwilka się zarejestrowałem, A4 mam od piątku i wszystko jest super ale jak się włączy dmuchawę to leci można powiedziec bardzo letnie powietrze i to zawsze nie zaleznie od temperatury silnika. Czy to może być soć poważnego. Z góry dziękuję za porady
Raffaelo Opublikowano 19 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2006 nie ma klimy. Same pokretła. Zastanawiam sie tylko czy to może być coś poważnego bo aktualnie w portfelu puchy
bialy4 Opublikowano 19 Grudnia 2006 Opublikowano 19 Grudnia 2006 Spróbój odpowietrzyć układ. U mnie pomogło. Poluzuj jeden przewód który wchodzi do nagrzewnicy (obok akumulatora-Najlepiej ten pierwszy od aku ) ma on tam taki niewielki otworek. Zsuń go na tyle, żeby otworek nie był na krućcu nagrzwnicy powinien po jakimś czasie pokazać się płyn. Wtedy go wsuń do pierwotnego położenia. Powinno pomóc o ile to jest to.
Raffaelo Opublikowano 19 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2006 dzieki jeszcze dzisiaj spróbuje.
Dawid22 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Mam ten sam problem, zrobiłem to co kolega tutaj mówił i nadal bez zmian. Mam klimatronic w aucie. Chyba będzie trzeba nagrzewnice wyjąć. Proszę o pomoc.
retting Opublikowano 25 Grudnia 2006 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Czesc ja tez mam klimatronik i leci mi letnie powietrze zamiast goracego, musze sie tym zajac po swietach
bushi Opublikowano 25 Grudnia 2006 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Panowie jeszcze jedno sprawdżcie filtr przeciw pyłkowy ja miałem tak zasyfiony chyba od nowości że ledwo co mi powietrze do środka wpadało.
Raffaelo Opublikowano 28 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2006 teraz w pełni mogę się cieszyc swoim nowym audikiem. Dzieki za podpowiedzi. Ostatecznie podłaczyłem rurę z wodą do nagrzewnicy i ją przepłukałem leciał niezły szlam ale udało się. Teraz działa jak burza
Rekomendowane odpowiedzi