maszer Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Witam, mój problem polega na tym, że pilot nie kontaktuje się z autem czyli nie otwiera zamka w aucie. A dokładnie jest tak zamykam samochód i po jakimś czasie bliżej nieokreślonym około godziny lub więcej samochód nie otwiera się z pilota, czasem jeszcze rano działa. Muszę otworzyć ręcznie i włożyć go do stacyjki włączyć zapłon i jest wszystko ok znów na jakiś czas, można zamykać i otwierać. Bateria została wymieniona i nic to nie pomogło. Pomocy
rafal9119 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 mam to samo zamknąć da rade ale już otworzyć z pilota już nie
maszer Opublikowano 26 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 26 Czerwca 2013 No tak, a szukałeś jakiegoś rozwiązania? Jaka może być przyczyna?
rafal9119 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Opublikowano 26 Czerwca 2013 powiem ci ze nie mam pojęcia przeglądałem cała elektrykę i nic nie znalazłem ale mysle ze cos jest nie tak w tym zamku od kierowcy
rafal9119 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Opublikowano 30 Czerwca 2013 tak ---------- Post dopisany at 15:00 ---------- Poprzedni post napisany at 15:00 ---------- jak zamykam auto z piota to migna dwa razy kierunki i zamknie go a jak chcem otworzyć to kierunek tylko mignie ale już auta nie otworzy
vokotibi Opublikowano 30 Czerwca 2013 Opublikowano 30 Czerwca 2013 1 co bym sprawdził co luty w pompce
rafal9119 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Opublikowano 30 Czerwca 2013 obstawiasz luty? sprawdzałem pompke i jest tam trochę pościerane ale boje się do tego odzywac aby gorzej nie zepsuc
maszer Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Opublikowano 1 Lipca 2013 Jak ostatnio działa jak wcześnie czyli pamiętał przez chwile to teraz nie pamięta! A może gdzieś w tej pompce lub w innym miejscu jakaś bateria, która pamięta piloty?
enrike2 Opublikowano 16 Lipca 2013 Opublikowano 16 Lipca 2013 kolego mialem to samo poprostu kabelek byl juz stary i raz laczy a raz nie popatrz dobrze i samo sie nawinie ;d pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi