Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Po obniżeniu auta na 1BE trzęsie przodem przy większych prędkościach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj robiłem trasę nad Morze i dziwnie przodem trzepie przy 140km 110km i 90km tak jak by o coś obijało koła i trzęsie budą Mam Opony 225/45/17 felga ET38. Czy muszę założyć na przód dystanse Czy może to wina czegoś innego. Od przed wczoraj jestem po obniżeniu Auta na 1BE

Opublikowano

dystanse nie sa wymagane przy et 38:wink: przed wymiana zawiechy tego nie bylo??? dobrze poskrecane wszystko na sto % ???

Opublikowano

Tak przed zmianą tego nie było. Nowe Opony Felgi też nowe . Sam nie przekładałem tylko warsztat Nie było mnie przy tym bo trwało to dość długo. We wtorek jadę do nich jeszcze raz Bo mają założyć tył sprężyny od 1BV . Amorki wsadzili ale zostawili sprężyny z tyłu seryjne. Jadę z reklamacją niech Przekładają. Stwierdzili że auto na nich stało ich zdaniem wyżej niż na 1BE. A zawieche seryjną miałem 1BA . Może im się nie chciało grzebać A kasę 490zł za przekładkę i Górne mocowania skasowali. :kwasny: Jeszcze nie robiłem geometrii bo zrobię po zmianie sprężyn we wtorek. Może to wina Geometrii po zejściu w dół 30mm?

Opublikowano

490pln za przekladke zawiasu?????:facepalm::facepalm: zart??? mylse ze chyba cos nie tak z tym zawieszenie moze czegos zapomnili zalozyc??? gumy pod sprezyne czy cos napisz jak wyjdzie nastepna wizyta

Opublikowano

Za przekładkę wzieli 300zł A 190 zł za górne mocowania amorków Byłem także ustawić geometrię trochę mniej trzęsie ale nadal odczuwalne w granicach

160 - 180km Zauważyłem że o wahacz coś obciera Ale mechanik stwierdził że to ograniczniki przy skręcie niby jakieś są Zawiecha z przodu dużo siadła więc może to. Bo luzów niby nie ma

Opublikowano

Przy et 38 i 1BE obciera? teoretycznie powinno Ci -20 się obniżyć a przy takim zawiasie jeszcze nic nie powinno obcierać.