brN23 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Siema Jak wyciągnąć tylną półkę z sedana ?? chce zamontować rolete a nie mam miejsca zeby ja przykrecic bo mi szyba przeszkadza;p
Marc!n Opublikowano 30 Czerwca 2013 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Przy oparciu tylnej kanapy podciągasz do góry aby wyskoczyła z zatrzasków, później chyba podciągasz ku sobie i wychodzi (albo do góry jak są zatrzaski, już dokładnie nie pamiętam). Jesteś pewien, że roleta to dobry pomysł? nie lepiej zrobić ściemę?
brN23 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2013 dzieki wielkie narazie zobacze jak wyglada z roleta bo troche mniejszy koszt ;p a za sciemnienie tylnich szyb u mnie licza sobie 350 -400 ;p
szpunt03 Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 Wewnątrz bagażnika, przy tylnej ścianie w profilu górnym widać te kołki /3 szt/. Jeśli dawno nie były ruszane to proponuję je wypchać od dołu, bo ciągnąc od góry można uszkodzić półkę, poza tym będziesz wiedział w których miejscach są umieszczone. I pamiętaj o odpięciu kostki światła stopu /też w bagażniku/.
Rekomendowane odpowiedzi