D4V3 Opublikowano 1 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2013 Z czystym sumieniem polecam zakład/tunera: TURBOELITA.PL Gdańsk, ul. Nowatorów 8 tel. +48 504 600 996 email: [email protected] Dotychczas naprawiono tam: - problem zalewania elektroniki (żaden zakład przed nimi w trójmieście nie potrafił zdiagnozować przyczyny) - zawieszenie, hamulce, filtry, oleje itd - padnięta pompa paliwa Zakład może nie wygląda na "autosalonowy", ale chłopaki mają bardzo dużą wiedzę i to się liczy. Ceny też spoko, chociaż nigdy nie porównywałem do konkurencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Ja jestem po kolejnej wizycie u Roberta i po raz kolejny jestem zadowolony. Fachowo,dokladnie i estetycznie. Czego chcieć więcej. Warsztat się rozwija, chłopaki z wiedzą i umiejętnościami na czasie. Na prawdę polecam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luciferion Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Również polecam. Tanio nie mają, ale super ogarniają i będę jeździł teraz tylko tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin4x4 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 A czemu posty w temacie są usuwane ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QaDo Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Dziwne, zostały same lukratywne opinie :-) Cuda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luciferion Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Dziwne, zostały same lukratywne opinie :-) Cuda... Wow, wy tak na serio? To by było bardzo nie w porządku wtedy:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b4jor Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 hej. A jak sprawa wygląda z cenami, np. chip? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luciferion Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 hej. A jak sprawa wygląda z cenami, np. chip? Dzwoń. Słyszałem, że ceny mają normalne. Osobiście robiłem tylko mechanikę i wg. mnie mają drożej niż np. allmotors, ale szybciej i lepiej zdiagnozowali usterkę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin4x4 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 (edytowane) to chyba nie stres przez kamerą... Edytowane 13 Czerwca 2016 przez marcin4x4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blaw Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 (edytowane) ... Edytowane 20 Czerwca 2019 przez Blaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi