Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Black Avant - powoli coraz ciemniej :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taka jak moja identyko tylko mam manuala dbq. Slniczek wycieraczki tylnej tez przerabiałem. Kupiłem nowy Valeo. Ma już miedziana rurę i nie koroduje. Teraz zawiecha przód LMO prawie 4000 wyskoczyłem z amorami Sachs i przewodami ATE. Ach te nasze Audi. POWODZENIA W MODACH.

Wysłane z mojego C1605 za pomocą Tapatalk 4

Opublikowano
  • Autor
Taka jak moja identyko tylko mam manuala dbq. Slniczek wycieraczki tylnej tez przerabiałem. Kupiłem nowy Valeo. Ma już miedziana rurę i nie koroduje. Teraz zawiecha przód LMO prawie 4000 wyskoczyłem z amorami Sachs i przewodami ATE. Ach te nasze Audi. POWODZENIA W MODACH.

Dziękował :decayed:

Zawiecha też jest w planach, ale raczej na następny sezon :wink:

Niedługo urlop i więcej czasu na mody :whistling:

Opublikowano

Zawieche brałem od Tom77 i jak najbardziej gościa polecam. OK 1800 za wahacze z kompletem śrub i po 250 amor z hologramem.

Opublikowano

Auto super :) kolorek jak najbardziej :thumbup1: tylko dość wymagający , zresztą jak to czarny:wink:

dekory super wyszły te jasne , sam już zamówiłem folie i będę lepił :decayed:

Widzę że masz tą samą wersję zderzaków co Doniek na początku, z tymi dodatkowymi listwami po przyklejanymi... tu się tak nie rzuca w oczy ale na srebrnym wyglądały kiepsko :wink:

A co do zawiasu to przesiedziałem trochę czasu czytając i zbierając informacje na temat zawieszenia s-line i stwierdzam że nie ma sensu ...

Ładuj Eibach pro kit i będziesz na pewno zadowolony :naughty:

Opublikowano
  • Autor
Auto super :) kolorek jak najbardziej :thumbup1: tylko dość wymagający , zresztą jak to czarny:wink:

dekory super wyszły te jasne , sam już zamówiłem folie i będę lepił :decayed:

Widzę że masz tą samą wersję zderzaków co Doniek na początku, z tymi dodatkowymi listwami po przyklejanymi... tu się tak nie rzuca w oczy ale na srebrnym wyglądały kiepsko :wink:

A co do zawiasu to przesiedziałem trochę czasu czytając i zbierając informacje na temat zawieszenia s-line i stwierdzam że nie ma sensu ...

Ładuj Eibach pro kit i będziesz na pewno zadowolony :naughty:

Dzięki wielkie :notworthy:

Odnośnie dekorów - to nie jestem do końca zadowolony bo mi w tym upale trochę odchodzą na brzegach ... :facepalm:

Zderzaki i ogólnie elementy zewnętrzne z czasem będą lepSze :decayed:

Zawias raczej będę zmieniał w następnym sezonie - ale fakt Eibach Pro Kit mnie dość mocno interesuje :decayed:

Opublikowano

A zaginałeś folie aż na druga stronę dekorów?

Opublikowano
  • Autor
A zaginałeś folie aż na druga stronę dekorów?

Tak, tylko na przedniej lewej - lewy brzeg i przedniej prawej prawy brzeg ma mało zakładki i się zaczęło odwijać ...

Poprawiałem, ale przy tych temperaturach po całym dniu w słońcu trochę odchodzić zaczyna ... :facepalm:

---------- Post dopisany 30-07-2013 at 13:11 ---------- Poprzedni post napisany 27-07-2013 at 18:50 ----------

Mały update :decayed:

Nowy felunek założony :banan: podziękowania dla tomcio1600 :hi:

gb46.jpg

Opublikowano

Mogłeś w jakieś 17 zainwestować... :naughty:

Opublikowano
  • Autor
Mogłeś w jakieś 17 zainwestować... :naughty:

Jak kupiłem autko to miało letnie 16" na ostatni sezon - niedawno (parę miesięcy) kupiłem nowe Goodyear`y 205/55/16,

więc szkoda mi było się ich pozbywać...

Trafiła się całkiem fajna okazja na te 16" wraz z oponkami Pirelli Winter SottoZero z prawie 8mm bieżnikiem... :decayed:

Może w przyszłym sezonie będzie zmiana - na razie ładnie się prezentują - jeszcze tylko dystanse założę i będzie :naughty:

Opublikowano

Elegancko :decayed: Cieszę się, że mogłem pomóc :hi:Widzisz.. warto było z żoną przyjechać.. :grin: (nie no żartuję - oba wzory były dobre:cool1: hehe)

Opublikowano
  • Autor

Elegancko :decayed: Cieszę się, że mogłem pomóc :hi:Widzisz.. warto było z żoną przyjechać.. :grin: (nie no żartuję - oba wzory były dobre:cool1: hehe)

Wyglądają super, jeszcze raz dzięki wielkie :notworthy:

Czekam jeszcze na dystanse bo się trochę schowały na tych aluskach :wink: wtedy to się będzie działo :naughty:

---------- Post dopisany 01-08-2013 at 12:13 ---------- Poprzedni post napisany 31-07-2013 at 11:36 ----------

Up.

Nowe fanty przyszły :banan:

4zm0.jpg

2l8i.jpg

Opublikowano

Zakładaj i wrzucaj foty :decayed: ciekaw jestem efektu.. ile jest? 10 i 15mm :guma: ??

Opublikowano
  • Autor
Zakładaj i wrzucaj foty :decayed: ciekaw jestem efektu.. ile jest? 10 i 15mm :guma: ??

Pod blokiem nie można zbyt spokojnie kół zdejmować - zaraz pomyślą że je kradnę :wallbash:

Niestety dostęp do garażu głównie na weekendy... wtedy założę i zrobię foty :decayed:

Trochę zaszalałem i jest 13mm na przód, 20mm na tył :whistling:

Opublikowano

Uuuu.. grubo będzie :decayed: a dłuższe śruby kupiłeś ?? Bo standard chyba nie podejdzie.. :eusathink:??

Opublikowano
  • Autor
Uuuu.. grubo będzie :decayed: a dłuższe śruby kupiłeś ?? Bo standard chyba nie podejdzie.. :eusathink:??

Kupione dwa komplety dystansów ze śrubami :naughty:

Opublikowano

Czekam na efekt :) moja B5 też szeroko stała.. niby teoretycznie na samym ET było 10mm (lub 15) w porównaniu felg lato/zima ale jak się patrzyło z tyłu na auto to na "lecie" było szeroko :D wygląd jak wygląd.. różnica w prowadzeniu była spora.. aaaa odnośnie samych ori śrub to w piastę wchodziły ok. 5mm - teoretycznie "strach się bać" a w praktyce trzy zwoje zapewniały pewne bezpieczne połączenie - w co na początku ciężko mi było uwierzyć..

Opublikowano
  • Autor
Czekam na efekt :) moja B5 też szeroko stała.. niby teoretycznie na samym ET było 10mm (lub 15) w porównaniu felg lato/zima ale jak się patrzyło z tyłu na auto to na "lecie" było szeroko :D wygląd jak wygląd.. różnica w prowadzeniu była spora.. aaaa odnośnie samych ori śrub to w piastę wchodziły ok. 5mm - teoretycznie "strach się bać" a w praktyce trzy zwoje zapewniały pewne bezpieczne połączenie - w co na początku ciężko mi było uwierzyć..

Dlatego od razu wolałem zainwestować w śruby - wolę czuć się pewnie - wizja 3 zwojów utrzymujących koło nie zachęca do jazdy :decayed:

Sam już się nie mogę doczekać efektu - w sumie już jutro piątek - i zaraz weekend :banan:

---------- Post dopisany 03-08-2013 at 19:10 ---------- Poprzedni post napisany 01-08-2013 at 23:21 ----------

Update :decayed:

1. Niestety w związku z wysokimi temperaturami zaczęła odzywać się roleta bagażnika - sygnał że czas zmienić oklejenie :naughty:

Przed

nkxm.jpg

po z nową taśmą :naughty:

abuu.jpg

2. Dystanse na przód 13mm

Przed

y3tu.jpg

Po

uqgg.jpg

3. Dystanse na tył 20mm

Przed

23kg.jpg

Po

z1f5.jpg

sono.jpg

Opublikowano

Z allegro kupowaleś? Ja u siebie przy felgach 17 cali dalem na tyl 25mm a na przód 20 mm i fele są ładnie równo z nadkolami:wink:

Opublikowano
  • Autor

Tak, z Allegro kupowane ;-)

Wydaje mi się że te dystanse pasują całkiem spoko :decayed:

Tapatalk @ Arc S

Opublikowano

Fajna czarnulka Mateo, też jestem z ZG i też posiadam Multitronic ):wink:

Pozdro