cool506 Opublikowano 4 Października 2013 Autor Opublikowano 4 Października 2013 http://allegro.pl/audi-a4-b8-avant-oswietlenie-led-w5w-c5w-smd-canbu-i3578973733.html:cygaro: Zakupione wg. Poleceń szanowanego WRC Zdjecie oczywiście syf Ale muszę przyznać, ze po założeniu tych paru gówienek (drogich) , wnętrze wieczorem wygląda o wiele bardziej dostojnie bogato i w ogóle
cool506 Opublikowano 4 Października 2013 Autor Opublikowano 4 Października 2013 Sory AUDI A4 B8 Avant Oświetlenie Led W5W C5W SMD Canbu (3578973733) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Gibons Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Kolega z forum bodajże Tomek oferuje takie ledy w podobnej cenie. Z tego co widzę w aukcji brakuje 4xled do podświetlania drzwi i led rejestracji.
cool506 Opublikowano 4 Października 2013 Autor Opublikowano 4 Października 2013 Kolega z forum bodajże Tomek oferuje takie ledy w podobnej cenie. Z tego co widzę w aukcji brakuje 4xled do podświetlania drzwi i led rejestracji. Oświetlenie dolne drzwi: 4x Żarówka Led Boczna W5W 3xSMD5050 Can-Bus Non_polarity Kolor: Biały Zimny A jeśli chodzi o rejestracje to już nie jest wnetrze Może kolega T ma coś fajnego, ja poprostu zaufałem rekomendacji Guru B8
Gibons Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Sorry nie drzwi tylko pod siedzeniami
cool506 Opublikowano 4 Października 2013 Autor Opublikowano 4 Października 2013 Ja mam pakiet qq1 czy jakos tak i tam sa fabrycznie ledy, szczerze to nie widziałem jeszcze b8 zeby przy pakiecie oswietleniowym nie było technologi led pod fotelami
Gibons Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 No tak, ale masz inną barwę na pewno niż te pozostałe. Poza tym dobrze jest wsadzić sobie tam jakieś o jasnej i mocnej barwie i zakodować sterowanie tym oświetleniem
cool506 Opublikowano 30 Października 2013 Autor Opublikowano 30 Października 2013 No tak, ale masz inną barwę na pewno niż te pozostałe. Poza tym dobrze jest wsadzić sobie tam jakieś o jasnej i mocnej barwie i zakodować sterowanie tym oświetleniem Sterowanie mam z Poziomu MMi, a barwy i jasności nie chce zmieniać, dobrze się komponuje i nie widac tak bardzo jak ktoś w gówno wdepnie ---------- Post dopisany 30-10-2013 at 20:16 ---------- Poprzedni post napisany 04-10-2013 at 23:21 ---------- Panowie tak w skrócie bo sie kurde dzieje.... - Bix na miejscu - Z cyklu Zrób to Sam i nie spier...l (dzięki Darecy za pomoc, i Grzesiu za Twoje instrukcje ) - Wydech 3.0 tdi w garażu wraz z dokładką s-line (do Wałcza Sprinterem Max Long zapindalałem przed wczoraj po niego ) - Zderzak w poszukiwaniu - Listwy s-line na miejscu (zewnetrzne i wewnetrzne) - Tył Neon chyba kupiłem - oswietlenie tablicy led na miejscu - Reszta w mojej głowie Fotoleracja Jak sie ogarne.... POZDRO!!!!!!!!
darecy Opublikowano 30 Października 2013 Opublikowano 30 Października 2013 teraz samotne podróże po nocy cieszą
cool506 Opublikowano 30 Października 2013 Autor Opublikowano 30 Października 2013 To teraz swieci Oj warto zainwestować
darecy Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Teraz zmień sobie tytuł wątku, bieda out.
kulbiks Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 [/color]Panowie tak w skrócie bo sie kurde dzieje.... - Bix na miejscu - Z cyklu Zrób to Sam i nie spier...l (dzięki Darecy za pomoc, i Grzesiu za Twoje instrukcje ) - Wydech 3.0 tdi w garażu wraz z dokładką s-line (do Wałcza Sprinterem Max Long zapindalałem przed wczoraj po niego ) - Zderzak w poszukiwaniu - Listwy s-line na miejscu (zewnetrzne i wewnetrzne) - Tył Neon chyba kupiłem - oswietlenie tablicy led na miejscu - Reszta w mojej głowie Fotoleracja Jak sie ogarne.... POZDRO!!!!!!!! No i pięknie, gratulejszon! Ten wydech to klamot okrutny, a teraz wyobraź sobie, że ja do mechaniora przewoziłem go kumpla golfem II końcówki wystawały spod klapy bagażnika po obu strona w górę jak w tirze... całe szczęście że tylko 1km takiej jazdy. Ale jak się jest niecierpliwym to właśnie takie pomysły przychodzą do głowy Zawczasu (jeśli jeszcze nie masz) zamów sobie w aso obejmę łączącą bo ja musiałem dodatkowo gonić do Koszalina bo się rozpadła nr to chyba 1K0253141G. Neon widziałem brałeś od Roberta, a myślałeś już do kogo wybrać się w celu montażu? Do Koszalina? Jak znajdziesz kogoś dobrego to też bym się wybrał Bo w K-gu to raczej lipa będzie...
cool506 Opublikowano 14 Listopada 2013 Autor Opublikowano 14 Listopada 2013 [/color]Panowie tak w skrócie bo sie kurde dzieje.... - Bix na miejscu - Z cyklu Zrób to Sam i nie spier...l (dzięki Darecy za pomoc, i Grzesiu za Twoje instrukcje ) - Wydech 3.0 tdi w garażu wraz z dokładką s-line (do Wałcza Sprinterem Max Long zapindalałem przed wczoraj po niego ) - Zderzak w poszukiwaniu - Listwy s-line na miejscu (zewnetrzne i wewnetrzne) - Tył Neon chyba kupiłem - oswietlenie tablicy led na miejscu - Reszta w mojej głowie Fotoleracja Jak sie ogarne.... POZDRO!!!!!!!! No i pięknie, gratulejszon! Ten wydech to klamot okrutny, a teraz wyobraź sobie, że ja do mechaniora przewoziłem go kumpla golfem II końcówki wystawały spod klapy bagażnika po obu strona w górę jak w tirze... całe szczęście że tylko 1km takiej jazdy. Ale jak się jest niecierpliwym to właśnie takie pomysły przychodzą do głowy Zawczasu (jeśli jeszcze nie masz) zamów sobie w aso obejmę łączącą bo ja musiałem dodatkowo gonić do Koszalina bo się rozpadła nr to chyba 1K0253141G. Neon widziałem brałeś od Roberta, a myślałeś już do kogo wybrać się w celu montażu? Do Koszalina? Jak znajdziesz kogoś dobrego to też bym się wybrał Bo w K-gu to raczej lipa będzie... Na neon juz sie umowilem wstepnie, gosc podobno ogarniety mega z Koszalina, wsobote mam dz2onic bo jest e Niemcach.... Sent from my GT-N8000 using Tapatalk 4 ---------- Post dopisany 14-11-2013 at 20:05 ---------- Poprzedni post napisany 31-10-2013 at 13:29 ---------- Pare nowych gratów.... Tu taj mod który nie był konieczny, ale cóż...... Wymiana Kpl. Dwumasa I chromiki Do konca tyg zamierzam wszystko do kupy poskładac, jeszcze te ledy z tyłu w nastepnym jednaqk tyg i koncze rezanie ................ Chyba sam nie wierze w to co mowie
akjam Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 Bankowo się na tym nie skończy jak już trwa... Udanego rezanka!
darecy Opublikowano 15 Listopada 2013 Opublikowano 15 Listopada 2013 nawet wydech wpasowałeś w prawej dziurze dyfuzora - szkoda że brązowy a masz hak do ciągania jakiegoś pługa, czy taki kupiłeś z wycięciem?
cool506 Opublikowano 15 Listopada 2013 Autor Opublikowano 15 Listopada 2013 Ta dokladka idzie na sprzedaz, w garazu lezy cacuszko Sent from my GT-N8000 using Tapatalk 4
Rekomendowane odpowiedzi