masiv Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Witam :] Owe autko zakupiłem 2 tygodnie temu. Pojemność/KM: 1.6 / 102 Przebieg: 136000 Rok:2003 Wyposażenie: - podłokietnik (tył) - klimatronik 2-strefowy - 6 x AirBag - chrom pakiet - kontrola trakcji ESP - centralny zamek (otwieranie i zamykanie szyb z pilota) - halogeny - cd fabryczne(concert II) - elektryczne lusterka - elektryczne szyby przód Planowane: - pełny FIS (manetka wraz z kablem już zamówiona) - dołożenie tempomatu - spryski mgłowe - przyciemnienie szyb - i pewnie jeszcze coś by się znalazło gdybym wiedział co można wsadzić. Czekam na wszelkie sugestie :] A o to mój nabytek:
dawid97531 Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Z planowanych modow dolozyl bym swap na jakis wiekszy mocniejszy motor 1.6 to chyba nie bardzo chce jechac .
masiv Opublikowano 7 Lipca 2013 Autor Opublikowano 7 Lipca 2013 No pewnie, że nie jedzie ale...tu gdzie mieszkam nie mogę jechać więcej niż 80km/h a mandaty są bardzo dotkliwe. Za jakiś czas zmienię model na nowszy więc nie wiele będę zmieniać, tylko tyle by bardziej cieszyło oko
Fr0styyy. Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 No pewnie, że nie jedzie ale...tu gdzie mieszkam nie mogę jechać więcej niż 80km/h a mandaty są bardzo dotkliwe. Za jakiś czas zmienię model na nowszy więc nie wiele będę zmieniać, tylko tyle by bardziej cieszyło oko Ale tu nie chodzi o prędkość maksymalną tylko przyjemność z jazdy, której 1.6 na pewno nie daje w takiej budzie
masiv Opublikowano 7 Lipca 2013 Autor Opublikowano 7 Lipca 2013 No to oczywiście, że frajda jest i myślę o 1.8T w następnym
Tommikrol Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Z planowanych modow dolozyl bym swap na jakis wiekszy mocniejszy motor 1.6 to chyba nie bardzo chce jechac . dziwne ze wogole rusza:polew::polew:
Ans Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Ładna sztuka, tylko szkoda 1.6 wlasnie no ale przecież jedzie musi mieć mega komfortowy zawias przy tak lekkim silniku i 1ba ciekaw jestem jakby jechało jakby było jeszcze quattro
Fr0styyy. Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Ładna sztuka, tylko szkoda 1.6 wlasnie no ale przecież jedzie musi mieć mega komfortowy zawias przy tak lekkim silniku i 1ba ciekaw jestem jakby jechało jakby było jeszcze quattro Jakby chciał ruszyć to by silnik zdławiło A tak na poważnie to działaj coś z nią
Tabasko Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 1.6 nie jest najgorszy, jeździłem passatem b5FL 1.6 jest spoko do normalnej jazdy. Fajna sztuka.
Tommikrol Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 do normalnej jazdy no moze jest ok, ale jesli przyjdzie wyprzedzac to moze brakowac mocy:kwasny: rob kolego Swap'a na cos mocniejszego:naughty:
Rekomendowane odpowiedzi