wojtek13001 Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 Cześć. Mam taki problem. Jadę sobie dzisiaj z Poznania na chatę i nagle coś zaczęło mi stukać w zawieszeniu. Pomyślałem sobie że któryś wahacz się posypał ale spojrzałem już w garażu na zawiechę i okazało się że pękła sprężyna. I teraz mam takie pytanie, w garażu walają mi się dwie sprężyny od A4 2.5 tdi i zastanawiam się czy mogę je założyć do mojego 1.9, dodam że jak je mierzyłem to są nieznacznie grubsze. Proszę was o szybką odpowiedź. Dzięki.
lutas Opublikowano 7 Lipca 2013 Opublikowano 7 Lipca 2013 To są sprężyny o zupełnie innej charakterystyce, ja bym nie kombinował tylko kupił takie jak należy, np. f-my Kayaba.
OLIVER Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 Cześć. Mam taki problem. Jadę sobie dzisiaj z Poznania na chatę i nagle coś zaczęło mi stukać w zawieszeniu. Pomyślałem sobie że któryś wahacz się posypał ale spojrzałem już w garażu na zawiechę i okazało się że pękła sprężyna. I teraz mam takie pytanie, w garażu walają mi się dwie sprężyny od A4 2.5 tdi i zastanawiam się czy mogę je założyć do mojego 1.9, dodam że jak je mierzyłem to są nieznacznie grubsze. Proszę was o szybką odpowiedź. Dzięki. Sam widzisz ze są grubsze i będą również twardsze ,wiec nie kombinuj nic tak jak pisał kolega "Wojtek" Kupuj dwie nowe i zakładaj albo uzywki z forum i będzie tak jak ma być ..a tu masz okazje ... http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-152/listwy-progowe-zewn-sprezyny-przod-1ba-galka-biegow-automat-279508/
hornet Opublikowano 8 Lipca 2013 Opublikowano 8 Lipca 2013 Nie kupuj używek... nie wiadomo co przeszły. Zobacz czy miseczka sprężyny jest cała. Odezwij się do dzika będziesz miał szybko i sprawnie ogarnięty temat. ( sprzedaje części na forum)
wojtek13001 Opublikowano 8 Lipca 2013 Autor Opublikowano 8 Lipca 2013 Ok. Dzięki. To nie kombinuję tylko zakładam takie jak powinny być.
Rekomendowane odpowiedzi