Arkom Opublikowano 9 Lipca 2013 Autor Opublikowano 9 Lipca 2013 Skoro nie pod pompkę to gdzie??? Nie wiem jak wygląda podłączenie szyb ori w Audi dlatego tyle pytań.
Gwerty Opublikowano 9 Lipca 2013 Opublikowano 9 Lipca 2013 pod zasilanie i mase. jak kupisz całą ori wiązkę.
Arkom Opublikowano 9 Lipca 2013 Autor Opublikowano 9 Lipca 2013 No ale wtedy bd klasyczne zamykanie szyb przyciskiem, a ja pomyślałem sobie, że fajnie by było jak już się w to bd bawił, żeby zrobić domykanie szyb po zamknięciu auta. Alarm z tego co wiem mam nie ori, ale aktywuje się po 30 sek, i tak sobie myślę czy nie da się tego w jakiś sposób wykorzystać, bo zakładam że sterowany jest on masa jak większość alarmów
Gwerty Opublikowano 9 Lipca 2013 Opublikowano 9 Lipca 2013 przeczytaj ze zrozumieniem post nr 5 w tej swoje centralce muszisz miec kabek na którym przez około 30s pojawi sie sygnał masy.
Arkom Opublikowano 9 Lipca 2013 Autor Opublikowano 9 Lipca 2013 Aha teraz mniej więcej rozumiem, pytanie jeszcze jedno gdzie można szukać tej centralki, bo jak mówiłem alarm jest nieoryginalny, i jak już jesteśmy przy alarmie moim to chciałbym też naprawić u siebie to, że w momencie zamykania drzwi z pilota nie mrugają migacze, a wiem że powinny i wiem że tak było wcześniej ( auto kopiłem od znajomego i mówił że przedtem to działało) gdzie szukać usterki??
Gwerty Opublikowano 9 Lipca 2013 Opublikowano 9 Lipca 2013 a pytałes znajomego gdzie dołozył centralke? jak obstawiam ze siedzi pod pólką kierownicy i tam wpinane lub w przednim lewym słupku.
Arkom Opublikowano 9 Lipca 2013 Autor Opublikowano 9 Lipca 2013 I jezeli dobrze rozumiem to chodzi o taka wiązkę?? AUDI A4 B5 WIĄZKA INSTALACJA DRZWI PRAWY LEWY (3312107256) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Gwerty Opublikowano 9 Lipca 2013 Opublikowano 9 Lipca 2013 to jest tylko wiązka z drzwi a ty potrzebujesz całej wiązki z auta od elektrycznych szyb
Arkom Opublikowano 9 Lipca 2013 Autor Opublikowano 9 Lipca 2013 Co do tego gdzie jest centralka to znajomy nie wiem, bo oddawał auto na założenie alarmu i nie robił tego sam, ale poszukam jak mówisz. Co do tej wiązki to widzę, że bd miał pewnie problem z jej załatwieniem, ale cóż poszukam, popytam, popatrzę XD ciekawe ile taka wiązka kosztuje skoro na same drzwi około 40zł :/
Rekomendowane odpowiedzi