Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Domykanie szyb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro nie pod pompkę to gdzie??? Nie wiem jak wygląda podłączenie szyb ori w Audi dlatego tyle pytań.

Opublikowano

pod zasilanie i mase. jak kupisz całą ori wiązkę.

Opublikowano

No ale wtedy bd klasyczne zamykanie szyb przyciskiem, a ja pomyślałem sobie, że fajnie by było jak już się w to bd bawił, żeby zrobić domykanie szyb po zamknięciu auta. Alarm z tego co wiem mam nie ori, ale aktywuje się po 30 sek, i tak sobie myślę czy nie da się tego w jakiś sposób wykorzystać, bo zakładam że sterowany jest on masa jak większość alarmów

Opublikowano

przeczytaj ze zrozumieniem post nr 5

w tej swoje centralce muszisz miec kabek na którym przez około 30s pojawi sie sygnał masy.

Opublikowano

Aha teraz mniej więcej rozumiem, pytanie jeszcze jedno gdzie można szukać tej centralki, bo jak mówiłem alarm jest nieoryginalny, i jak już jesteśmy przy alarmie moim to chciałbym też naprawić u siebie to, że w momencie zamykania drzwi z pilota nie mrugają migacze, a wiem że powinny i wiem że tak było wcześniej ( auto kopiłem od znajomego i mówił że przedtem to działało) gdzie szukać usterki??

Opublikowano

a pytałes znajomego gdzie dołozył centralke?

jak obstawiam ze siedzi pod pólką kierownicy i tam wpinane lub w przednim lewym słupku.

Opublikowano

to jest tylko wiązka z drzwi a ty potrzebujesz całej wiązki z auta od elektrycznych szyb

Opublikowano

Co do tego gdzie jest centralka to znajomy nie wiem, bo oddawał auto na założenie alarmu i nie robił tego sam, ale poszukam jak mówisz. Co do tej wiązki to widzę, że bd miał pewnie problem z jej załatwieniem, ale cóż poszukam, popytam, popatrzę XD ciekawe ile taka wiązka kosztuje skoro na same drzwi około 40zł :/