Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

CB UNIDEN PRO 520 XL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

już kupiłem 520xl + president florida i mi tez sieja hidy. Wymiana przetwornic zalatwi sprawę, przekładałem przetwornice od kolegi i wszystko smiga aż miło. Hidy kupowałem jak były jeszcze po 450 zł najtansze, teraz najtansze sa po 170 a w dodatku lepsze bo nie sieja po cb:) Co za dziadostwo, na szczescie nowa bryka bedzie juz bez hidow tylko ori xenon

Opublikowano

Hmm,naprawdę Ci "sieja" HIDy ? Gdzies czytałem że poprzedni właściciel Twojego auta wkładał HIDy nie zakłócajace CB :cool1:

Co do zestawu- :good:

wlasnie tez sie zastanawiam skad ten wniosek skoro Cuber jezdzil bez radyjka :decayed:

Opublikowano

bez przesady robić dziurkę w karoserii :kwasny: magnesówek i uchwycików u nas chyba pod dostatkiem...

Opublikowano

bez przesady robić dziurkę w karoserii :kwasny: magnesówek i uchwycików u nas chyba pod dostatkiem...

Hehehe. Doskonale Cię rozumiem. Aczkolwiek to jedyne słuszne rozwiązanie. Magnesy i uchwyty to tylko półśrodki.

Żeby nie było. Na razie sam jeżdżę z magnesem, ale to rozwiązanie chwilowe. Już planuję jak wykonać porządną instalację CB.

Wiesz. To tak samo jak z jazdą na alusach. Po co, skoro można założyć stalowe fele i "ładne" Kołpaki :polew:

Opublikowano

zeby dziure zrobic trzeba miec tez na uwadze, ze trumna odpada, w moim przypadku jest to rozwiazanie nie do przyjecia

Opublikowano
  • Autor

A tak właśnie wygląda na gotowo;)

cbtp3.th.jpg

cb1ew8.th.jpg

Planowałem gruchę gdzieś podwiesić ale w zasadzie nie za bardzo jest gdzie, zastosowane rozwiązanie jest bardzo poręczne :>

Przewód antenowy puszczony progami, z zasilaniem podłączyłem się pod zapalniczkę, ale od tyłu :polew:. Nie widać żadnych przewodów :>

Opublikowano

identycznie mam i własnie się zastanawiam czy są gdzieś chwytaki na gruszkę montowane na kratkach nawiewu? widział ktoś?

Opublikowano

identycznie mam i własnie się zastanawiam czy są gdzieś chwytaki na gruszkę montowane na kratkach nawiewu? widział ktoś?

Generalnie w sklepie nie znajdziesz, ale możesz zrobić taki uchwyt sam.

Kup jakiś odświerzacz (z tych montowanych na kratce), zdemontuj czteroramienny chwytak i do niego przykręć uchwyt mikrofonu. Sprawdzone to, proste w wykonaniu i tanie ;)

Opublikowano

ja dostalem do cobry 75wx taka blaszke z uchwytem na gruszke, jest zagieta i ma dziurki na sruby ale w moim peugeocie do tej pory wystarczalo wcisnac blaszke miedzy nawiew a deske i trzymalo jak zloto a demonotaz zajmowal 2 sekundy...

podejrzewam ze w audi ze wzgledu na lepsze spasowanie moze byc problem zeby to jakos wcisnac... jeszcze nie probowalem...

..

ooo cos takiego mam:

http://allegro.pl/item419715287_uchwyt_do_gruszki_cb_serwis_cb.html

wystarczylo podgiac odpowiednio blaszke zeby byla pod katem...