witjacrf Opublikowano 9 Lipca 2013 Opublikowano 9 Lipca 2013 Witam. Dzisiaj borykając się z problemami radia wyciągałem po kolei bezpieczniki aby posprawdzać czy któryś nie jest spalony. Po sprwadzeniu wszystkich bezpieczników zapaliła się kontrolka ESp i cały czas świeci... To standard? Że włącza się ta kontrolka po wyciągnięciu wszystkich bezpieczników?
pakotomasz Opublikowano 9 Lipca 2013 Opublikowano 9 Lipca 2013 Szczerze mówiąc nie wiem jak przy wyciąganiu bezpieczników, ale jak odpiąłem i wsadziłem ponownie aku to też mi się świeciła kontrolka ESP. Jednak po przejechaniu ok 100m zgasła. U ciebie świeci cały czas nawet w czasie dłuższej jazdy?
witjacrf Opublikowano 9 Lipca 2013 Autor Opublikowano 9 Lipca 2013 Wlasnie przetestowalem i faktycznie zgasla po przejechaniu 100m. Widocznie ten typ tak ma Sent from my iPhone using Tapatalk?
pakotomasz Opublikowano 9 Lipca 2013 Opublikowano 9 Lipca 2013 W pierwszym momencie jak się u mnie zaświeciła kontrolka po wymianie aku też się zestresowałem:wink:
siwy1303 Opublikowano 10 Lipca 2013 Opublikowano 10 Lipca 2013 po wyjęciu aku zawsze trzeba ,,ustawić '' czujnik kąta skrętu kręcąc w lewo kierownicą a potem w prawo najlepiej jadąc jak nie zgaśnie po tym samym wyciągnąć i włożyć kluczyk
egon@ Opublikowano 10 Lipca 2013 Opublikowano 10 Lipca 2013 A jak nie to podłączyć vaga i zrobić adaptację, sam tak robiłem po wypięciu aku.
Rekomendowane odpowiedzi