Olszak86 Opublikowano 14 Lipca 2013 Opublikowano 14 Lipca 2013 Szukam po tym internecie i tylko w kółko 1BE. Mam problem bo moje auto stoi za wysoko z przodu. Jutro pójde zobaczyć jakie mam kropki obecnie na spreżynach.. Ale z kodów wyposażenia wynika że mam OJZ i OYZ i nigdzie nie moge znaleść jakie to powinny być kropki i jaka kategoria wagowa.
Olszak86 Opublikowano 17 Lipca 2013 Autor Opublikowano 17 Lipca 2013 Labiel słuchaj myśle że nie no fakt jest butla LPG ale z tyłu mam sprężyny ori ( jedna kropka pomarańczowa, jedna biała) i amortyzatory Sachs gazowe wymienione 10 tys temu. A z przodu sprężyny były wymieniane bo nie ma żadnych kropek.
Labiel Opublikowano 17 Lipca 2013 Opublikowano 17 Lipca 2013 Labiel słuchaj myśle że nie no fakt jest butla LPG ale z tyłu mam sprężyny ori ( jedna kropka pomarańczowa, jedna biała) i amortyzatory Sachs gazowe wymienione 10 tys temu. A z przodu sprężyny były wymieniane bo nie ma żadnych kropek. A to spoko. Tak pytam bo różnie jest z ludźmi. Często tył siedzi bo zarwany a oni walczą z przodem bo wydaje się za wysoko a wiadomo że jak pupa usiądzie to przód może się trochę podnieść.
Rekomendowane odpowiedzi