xBladex Opublikowano 16 Lipca 2013 Opublikowano 16 Lipca 2013 Koledzy tak jak w temacie.Jak to zrobić prawidłowo,zeby halo świeciły oddzielnie niż przeciwmgielne z tyłu.. Tak wiem że są tematy o halo w b5,ale ja nie znalazłem tam odpowiedzi..bardzo bym prosił o jakieś dobre schematy ,sprawdzone pomysły itp.Ja chciałem dodać drugi włącznik od przeciwmgielnych czy to dobre rozwiązanie?
beny. Opublikowano 16 Lipca 2013 Opublikowano 16 Lipca 2013 Podpinam się do pytania. Mam halogeny bo zmieniłem zderzak, ale nie mogę dorwać kompletnej instalacji by tylko włożyć i hulać. Jakieś domowe sposoby są ?
fanthomas18 Opublikowano 16 Lipca 2013 Opublikowano 16 Lipca 2013 Ja u siebie podłączyłem tak: Na włączniku halogenów masz ponumerowane piny i tak : Pin 1 cienkim kablem łączysz z cienkim kablem niebiesko szarym w kostce tylnych przeciwmgielnych i tam też to jest pin 1 Pin 2 cienkim kablem łączysz z cienkim kablem brązowym w kostce tylnych przeciwmgielnych i to jest pin 2 Pin 5 zasilanie halogenów- wziąłem z listwy koło przekaźników przy nogach kierowcy, znajdź tam + po zaołonie i tyle Pin 6 gruby kabel puszczasz na hallogeny, a drugi pin z hallo do masy Schemat jest na stronie o rezaniu halogenów na stronie nr 9 wpis kolegi przemciotorun troche zmieniony przeze mnie. Ja mam tak podłączone i nie ma problemu z tym:wink:
xBladex Opublikowano 17 Lipca 2013 Autor Opublikowano 17 Lipca 2013 ok dzieki za pomoc..napewno skorzystam
Rekomendowane odpowiedzi