15lolo Opublikowano 27 Lipca 2013 Opublikowano 27 Lipca 2013 witam od czego jest ten czujnik ? czy jest istotny bardzo? niektóre a4 maja zaslepione ten otwor jeśli klimatyzacji nie ma?
maciucha512 Opublikowano 28 Lipca 2013 Opublikowano 28 Lipca 2013 Pewnie chodzi Ci o czujnik temperatury zewnętrznej G17
15lolo Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Opublikowano 29 Lipca 2013 nie nie , chodzi o ten co jest przykręcany na klucz
OLIVER Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 nie nie , chodzi o ten co jest przykręcany na klucz Jest taki czujnik w tych modelach przykręcony zaraz nad dolnym wyjściem węża z chłodnicy do termostatu - silnika dochodzą do niego 3 przewody ale do czego on słuzy ? Moze ma jakiś zwiazek z wentylatorem elektrycznym? (klimy)moze pokazuje na blacie jak wyskoczy za duża niebezpieczna temperatura dla silnika ? Może ktoś zna prawidłową odpowiedź i podzieli sie wiedzą a chyba chodzi o ten czujnik ....
Tommy Gun Opublikowano 30 Lipca 2013 Opublikowano 30 Lipca 2013 termowłącznik wentylatora chłodnicy - tak to się nazywa.
OLIVER Opublikowano 30 Lipca 2013 Opublikowano 30 Lipca 2013 termowłącznik wentylatora chłodnicy - tak to się nazywa. No dobra ..mniejsze z tym jak to zwiesz ..ale której chłodnicy? klimy? bo ja go mam a z wentylatorem chłodnicy silnika nie ma on nic wspólnego ...Więc??
Tommy Gun Opublikowano 30 Lipca 2013 Opublikowano 30 Lipca 2013 Taka jest nazwa zwyczajowa, ten czujnik włącza wentylator klimy jak auto zaczyna się przegrzewać.
15lolo Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Opublikowano 30 Lipca 2013 no i wszystko jasne tez tak sądziłem ale nie byłem pewien
Rekomendowane odpowiedzi