Important Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 Witam. Posiadam Audi a4 b5 AFN przedliftowy z 96 roku. Poszukuje zawiasu drzwi kierowcy ( dolnego ) i nigdzie nie mogę go dostać . Może wiecie gdzie nabędę taki zawias ? I drugie pytanie ? Czy z polifta zawias będzie pasować bo ten dużo łatwiej dostać.
krzysztof61 Opublikowano 30 Lipca 2013 Opublikowano 30 Lipca 2013 pasowac bedzie , tyle ze on bardziej sie otwiera
Important Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Opublikowano 30 Lipca 2013 ale nie będzie to przeszkadzać w działaniu drzwi ? nie będzie ocierać nic itd ? śruby pasują nic nie trzeba rezać ?
roae Opublikowano 30 Lipca 2013 Opublikowano 30 Lipca 2013 zawias w serwisie nowy dolny ok 250zł ja miałem zawiasy poliftowe zmieniłem na przedlift wszystko pasuje. różnica: jak otwierasz drzwi czujesz opór w pewnym momencie jest przeskok i dalej otwierasz - poliftowe mają dwa cykle przeskoku, przedliftowe jeden cykl.
Lele Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Ja mam przedlifta i też mam 2 przeskoki:wink:
Rekomendowane odpowiedzi