ostry07 Opublikowano 30 Lipca 2013 Opublikowano 30 Lipca 2013 Witam. Kupiłem auto lekko uszkodzone. lecz w wyniku tego uszkodzenia została naderwany kawałek wiązki elektrycznej- Prawa strona przy lampie. zostala urwana kostka wraz z czujnikiem uderzeniowym. Czujnik kupiłem drugi wraz z kostką lecz są inne kolory kabli-(brązowy i biały) a u mnie przy odciętym kablu sa 3 kolory -fioletowy, czerwony i czarny. jak to podłączyc aby nie wywalilo poduszek? jest jakas różnica +/- lub strona? Pozdrawiam i dzięki z góry Foto: https://lh5.googleusercontent.com/-9sPX52s311E/UfeRTURUsLI/AAAAAAAAAIc/MwzS-lSVWgk/s512/IMG_0662%255B1%255D.JPG
ostry07 Opublikowano 30 Lipca 2013 Autor Opublikowano 30 Lipca 2013 No własnie z drugiej strony mam kabel brązowy i biały podłączony do kostki.. czyli całkiem inne kolory @up. Pomoże ktoś? jakby ktos mógł zerknąć u siebie na kostke
zbyszek7791 Opublikowano 31 Lipca 2013 Opublikowano 31 Lipca 2013 u mnie w b6 są podłączone czerwony i fioletowy
ostry07 Opublikowano 31 Lipca 2013 Autor Opublikowano 31 Lipca 2013 tak też w sumie myslalem. tylko dylemat mam czy jest różnica który gdzie ma iść w kostce.. żeby nie było póxniej zwarcia i wywalenia poduch. mam taka kostke jak tu : wiec który kabel gdzie powinien iść?
Rekomendowane odpowiedzi