tommy-cichy Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Witam, pilnie potrzebuję zamówić mechanizma podnoszenia przedniej lewej szyby. Poszczępiły się linki w tym kółeczku niebieskim. Czy jest w ogóle dostępna oryginalna reparaturka w postaci tego niebieskiego elementu gdzie są zwinięte te linki wraz z tymi linkami. na allegro i na ebay jest tego dużo jednak wolałbym z serwisu oryginał. Może ktoś napisać jeśli takowa reparaturka istnieje jaki ma numer?
wojtasb-1987 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Oryginalny jest dostępny cały mechanizm z tymi metalowymi prowadnicami za kilka stówek Ja kupowałem zamiennik z allegro za kilkadziesiąt zł i działa już rok bezproblemowo.
tommy-cichy Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2013 AUDI A4 S4 B6/B7 8E AVANT ELEKTRISCHER FENSTERHEBER KOMPLETT VORNE LINKS *NEU* | eBay Czy coś takiego będzie dobre? Chodzi mi o to żeby nie było że zamówię i będzie czeba doginać i kombinawać tak jak miałem z zamiennikiem od wycieraczek szyby przedniej.
wojtasb-1987 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Ja kupiłem same linki z tym kółeczkiem. Jest z tym trochę roboty trzeba rozebrać całe drzwi ale da się wymienić same linki. taki zestaw będzie łatwiej wymienić po wyjęciu całego mechanizmu wystarczy odkręcić chyba dwie śrubki i zamienić części. na youtube jest filmik jak to zrobić.
Caporeira Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Jaki jest numer tego całego mechanizmu , ile to kosztuje na getem.pl lub serwisie dokładnie?SGS7EDGE TAPATALK
Rekomendowane odpowiedzi