Zmija Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Witam sprawa wyglada tak okolo roku temu mialem wypadek i zaraz po tym wypadl mi wyjazd nic nie zdarzylem ogarnac i za chwile zapomnialem o tym a w listopadzie tamtego roku skonczylo sie OC i teraz przychodzi ze musze zaplacic te 3 tys. jest jakis sposob zeby to jakos zmniejszyc albo cos? moge miec umowe ze auto zostalo sprzedane zaraz po kolizji ale nie bylo wyrejestrtowane da sie cos z tym zrobic jeszcze, czy juz za pozno?
Gość Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 jeżeli przed końcem Umowy nie wypowiedziałeś jej u Ubezpieczyciela - Ten automatycznie ją przedłuża. nic już z tym nie zrobisz.
Zmija Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Czyli bede musial zaplacic to wszystko, nawet jak auto "sprzedalem" nie wymowilem umowy a kupiec tez nic z tym nie zrobil?
horny devil Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Niestety ja też kiedyś musiałem zapłacić OC za auto które zezłomowałem. To jest jakaś rękojmia czy coś. Dziwi mnie te 3 tyś bo kwota dość spora
Zmija Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2013 od 2013 roku wszedl taki przepis ze to jest 3200 a nie 1900 jak wczesniej...czy iles tam
Tomeks Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Do płacenia dostałeś z funduszu gwarancyjneg? sprawdź w ubezpieczeni,czy nie przedluzyli OC automatycznie
Zmija Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2013 nie dostalem od ubezpieczyciela... to a ubezpieczyciel chce skierowac sprawe do windykatora wlasnie, chyba wtedy tyle to kosztowalo bo to caly pakiet byl. to co zaplace i polowe bede mogl odebrac;>? bo pol roku mija czy iles tam
Tomeks Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Jaki pakiet,automatycznie mogą tylko samo OC przedłużyć
Zmija Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2013 to cos kur** za duzo naliczyli... musze skoczyc do ubezpieczyciela bo dopiero wrocilem i dokladnie papierow nie widzailem tylko mama panikuje hehe
Rekomendowane odpowiedzi