xBladex Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Koledzy zmieniłem łożysko z tyłu(lewa strona)gdy wszystko złożyłem i odpaliłem auto..to nagle migająca kontrolka(!),3 piknięcia i bład ABS..czujnika nie ruszałem w ogole. Byłem na Vag-u gość błąd usunoł ,ale po przejechaniu pokazuje sie od nowa.Dodam ze kontrolka (!) miga cały czas pod czas jazdy. Stan płynu hamulcowego OK.Wymieniony był jakieś 2-3msc temu na Boscha.W czym tkwi problem..Bardzo prosze o pomoc
Dev Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Sprawdz w blokach pomiarowych predkosc auta Co z pierścieniem ABS ?
xBladex Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2013 gdzie to sprawdzić?pierścień był ok..nie ruszałem go w ogole..tylko przeczyściłem szotka drucianą z rdzy
Dev Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Za plytko osadziles lozysko albo pierscien jest juz za mocno zezarty
xBladex Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2013 ok..to sie rozbierze i sprawdze jeszcze raz...a tak z ciekawosć pierścień gdzies nowy kupie czy tylko używka?
Dev Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Jo, w ETCE znajdź sobie ori nr i w/g niego odbiorą Ci właściwy
xBladex Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2013 no właśnie szukam i nie moge znaleść w etce..noi chyba ze żle szukam ..mozesz mi podać na PW link do etki..bo szukam w tej co jest online
Rekomendowane odpowiedzi