Tyryl Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Witam! Wymieniłem dzisiaj serwo, płyn, odpowietrzyłem układ i w momencie gdy nacisnę mocniej pedał hamulca zapala mi się kontrolka ABS i ESP, dodam że po wciśnięciu pedała silnik zaczyna nie równo pracować jak by był walnięty przepływomierz
zbyszek7791 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Jak dla mnie masz jakąś nieszczelność podciśnienia wspomagania hamulców , chyba to serwo coś nie do końca jest ok. A tak w ogóle jaki był powód wymiany.
Tyryl Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Po odpaleniu silnika hamulce się zaciskały po wymianie serwa hamulce są ok tylko te kontrolki się swiecą ---------- Post dopisany 24-08-2013 at 11:24 ---------- Poprzedni post napisany 13-08-2013 at 19:05 ---------- Pęknięty jest taki zawór, trójnik nie wiem jak to nazwać, łączy on przewody od serwa, z pokrywy zaworów jeden idzie niżej. Pytanie własnie jak ta część się nazywa. Nigdzie nie mogę znaleśc nazwy tego cuda...
POWER-KRIS Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zawór zwrotny Sony Xperia Tapatalk 4
Tyryl Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Nieszczelność byla, usunełem... kontrolka od esp dalej sie wlacza po kilku kilometrach
POWER-KRIS Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Ciężką mam dziś dynię, zawór zwrotny cerowałes? Sony Xperia Tapatalk 4
Rekomendowane odpowiedzi