qubus Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 siemanko zalozylem radio 2din do autka ale ma wyjscie tylka na dwa glosniki przednie jak mam podlaczyc tylne prosze o pomoc z góry dzieki ... pytam tutaj bo w warsztacie mi polecili kupic jakies smieszne ustrojstwo ktore niestety nie dziala tylko trzy dychy w plecy
POWER-KRIS Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Jeśli z b6 b7 to bez wzmacniacza dodatkowego nie ma możliwości. Radio ma przód i wyjście tylu na wzmaka. Sony Xperia E dual Tapatalk 4
qubus Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2013 aha radio symphony z b5 co ma kasety i cd mam pytanko pomógłbyś dobrać jakiś wznak bo mam już jeden blaupunkta ale jest duży i niema go gdzie upchać a zrezygnowałem z tuby i kopiłem ta w w schowek co się montuje nokii za bardzo się na tym nie znam a i jedno jeszcze pytanko czy do tego subwoofera tez bede potrzebowal wzmacniacz czy wystarczy tylko wiazka do podlaczenia pod radio?
animavili Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Ten ori sub noki ma wbudowany wzmacniacz(chyba że kupiłeś bez).Napędza on też tylne głośniki.Temat dołożenia takiego jest na forum.
qubus Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Sorka ale nie moglem znalesc niestety sub jest bez wzmaka mozna taki dokupic osobno na portalach aukcyjnych ?: Wysyłane z mojego GT-I8190N za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi