Important Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Mam pytanie odnośnie układu hamulcowego . Tzn wsiadłem dzisiaj po pracy do samochodu ruszam pedał coraz bardziej miękki się robi aż w końcu hamulce wcale nie działają . Zajechałem do domu na kanał przewody całe. Zdjąłem koła i tak, trzy koła po wciśnięciu pedału trzymają a jedno nie. Zdjąłem zacisk odkręciłem przewód hamulcowy a tam w ogóle nie płynie płyn hamulcowy podczas pompowania pedałem, gdzie na inne przewody normalnie idzie. Po paru chwilach znowu próbuje pompować, przez pierwsze dwa wciśnięcia twardy później się robi miękki pomocy.. ---------- Post dopisany at 21:48 ---------- Poprzedni post napisany at 20:55 ---------- dodam jeszcze że wczoraj miałem całe nadkole za***ane płynem hamulcowym w tylnym lewym kole, przez to że odpowietrznik nie był dokręcony.a Dzisiaj już do tego koła płyn nie dochodzi a do prawego tylniego dopływa ale z jakimś marnym ciśnieniem.
Dev Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 zapowietrzony masz blok ABS, czeka Cie ciężka droga jak chcesz go odpowietrzyc to całkowicie wykrec odpowietrzniki bo prawdopodobnie masz zasyfione
Important Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Abs u mnie nie działa odkąd mam ten samochód styki przy sterowniku są wypalone . Wcześniej nigdy takich przygód z układem hamowania nie miałem.
Rekomendowane odpowiedzi