Gość Rav Opublikowano 23 Grudnia 2006 Opublikowano 23 Grudnia 2006 znalazłem takie felgi z Lublina na allegro,czy moze ktoś zna ich historie,bo cena cos za mała. rs6 18
Gość Keżor Opublikowano 23 Grudnia 2006 Opublikowano 23 Grudnia 2006 jak trzy opony to może jedna była wypadkowa i opona sie zniszczyla a felge wyprostował i sprzedaje :!: :?: bardzo podejżana cena.
Gość Rav Opublikowano 23 Grudnia 2006 Opublikowano 23 Grudnia 2006 właśnie o te 3 opony chodzi i cena smieszna jak na 18 od rs6
Hugo Opublikowano 24 Grudnia 2006 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Jakby te fele i opony były dobre to by koleś krzyczał za nie conajmniej 3000 , a znająć życie to opony do d.... i fele krzywe albo prostowane kilka razy i malowane
Wojtek_A4 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Ale po co sobie glowe zawracac jak ET 20. No chyba , ze masz rs4 rs6 :diabel:
Bartass_1 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Ja podziekuje za felgi z allegro ,raz kupilem ojcu prezent do a8, na zdjeciu malina 18" a jak przyjechal kurier to sie przezegnalem w 3 felgach dospawany rant wewnetrzny, pomalowane tak chamsko, ze juz sie farba łuszczyla, szybki telefon i pojechaly tam skad przybyly, kasa nastepnego dnia byla na koncie, tyle dobrego, jesli masz kupic w ciemno to odradzam
Bartti10 Opublikowano 27 Grudnia 2006 Opublikowano 27 Grudnia 2006 ja sie raz wbilem na mine z allegro i tez podziekuje za 1500 zl to mozna do 18 opony kupic a nie felgi jak znam zycie to pewnie z niemiec przyjechaly i sa krzywe albo tak jak te ktore do mnie przyjechaly szpachlowane ja bym nie bral chyba ze masz za duzo kasy :diabel:
Gość Michał Opublikowano 28 Grudnia 2006 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Jestes z Lublina to możesz podjechać i zobaczyc w jakim stanie,na wyważarkę wrzucisz i będziesz wiedział co i jak.
Rekomendowane odpowiedzi