retting Opublikowano 24 Grudnia 2006 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Audi A4 1.8 1995 mam problem, poniewaz gdy przelacze bieg z nizszego na wyzszy przy niskich obrotach silnika to auto sie lekko przydlawi, troche szarpnie i dopiero zacznie sie rozpedzac. Nie wiem czy to moze byc spowodowane, czy mogą to byc swiece lub kable? Prosze o pomoc Dzieki [ Komentarz dodany przez: zdeniu: 24-12-2006, 14:30 ] witam Cię kolego i zapraszam do działu Newbie oraz do zapoznania się z regulaminem forum gdy to zrobisz temat zostanie odblokowany :twisted:
Gość zdeniu Opublikowano 27 Grudnia 2006 Opublikowano 27 Grudnia 2006 napisz coś więcej np. z 2 na 3 i przy jakich obrotach :?:
retting Opublikowano 28 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2006 czesc Zdeniu on mi sie dlawi prawie na wszystkich biegach ale glownie jak przelączam (bez gazu) z 1 na 2 i jak potem wcisne pedal to sie lekko przydlawi i zaczyna sie rozpedzac
pre_pl Opublikowano 28 Grudnia 2006 Opublikowano 28 Grudnia 2006 no mogą to być świece, filtry w jakim stanie (kiedy ostatnio zmieniane - ile kilometrów temu) Gazu oczywiście nie masz. Czy obroty są poprawne ? Czy może faluja ?
Gość zdeniu Opublikowano 28 Grudnia 2006 Opublikowano 28 Grudnia 2006 a może po prostu przy zbyt niskich obrotach zmieniasz biegi :027: dlatego prosiłem abyś podał przy jakich obrotach :621:
retting Opublikowano 29 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2006 witam biegi zazwyczaj przelaczam przy okolo 2000 - 2500 obrotow, gazu nie mam a obroty utrzymuja sie na stalym poziomie. Wymienie filtry, swiece i kable, mysle ze to powinno pomoc. Dzieki za rade
Rekomendowane odpowiedzi