dawid_sc Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Witam Panowie mial moze ktos taki przypadek : ze żaden uszczelniacz z kompletu zestawu naprawczego nie pasuje ?? chodzi mi o ten metalowo gumowy co idzie na Czpien do Lapki ciagnacej reczny Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://img155.imageshack.us/img155/4723/20101024141.jpg daje link on wlasnie jest pod ta guma . Wszystkie zestawy naprawcze maja wieksze uszczelniaczei nigdzie nie moge go dokupic . Poratuje mnie ktos czy podejdzie od innego auta ??
Dev Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 On nie jest tam metalowo gumowy tylko gumowy. Co Ci tam nie pasuje ?
dawid_sc Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2013 kolego jest metalowo gumowy tu sa fotki ImageShackŽ - Register zobacz ze ten duzy nie pasuje juz z kazdego audi vw seata itd przymierzalem sa same te duze w zestawach naprawczych
Dev Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Kolego przeczytaj to co mam w podpisie poniżej. Nie musisz mi tlumaczyc o co chodzi z Twoim zaciskiem.
dawid_sc Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2013 No to pisze nie pasuje mi ten uszczelniacz do zacisku ;p
Dev Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 A jak to sprawdziles ? Podaj oznaczenie zestawu do regeneracji
dawid_sc Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2013 zestaw D4083 Uszczelki na tloczek pasuja oslonowa tez na prowadniczki tez i ta oslonowa na dzwignie walka od recznego a ta jedna na zdjeciu nie pasuje . tloczek rozmiar38 ---------- Post dopisany at 14:04 ---------- Poprzedni post napisany at 13:52 ---------- widze ze te zestawy sa pod ten czpien ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting
Dev Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Nie ma prawa nie pasowac. Wyslij go do mnie to bedzie tak wyglądać:
dawid_sc Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2013 jest prawo teraz zauwazylem ze podawali mi zestawy naprawcze od innych modeli zaciskow znalazlem juz i podejda od passata b4 . na malowanie i regeneracje jeszcze mnie nie stac;p ale bede mial na uwadze;p
dawid_sc Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2013 dobra dalem rade dokupilem jest ok:) dzieki za pomoc:banan:
Rekomendowane odpowiedzi