Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Kupie Pompke Centralnego zamka Audi A4 B5 AVANT 1.8T 1996r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam potrzebuje pompki centralnego zamka na 2 przewody z powietrzem jeśli ma ktoś taką chętnie ja zakupie :wink: pozdrawiam czekam na odpowiedz.

Opublikowano

Bylo kilka rodzajow masz numer tej co potrzebujesz?

Opublikowano

Właśnie w tym jest problem ze nie było jej jak kupiłem auto :kwasny: i teraz szukam miałem jedna od audi a4 b5 1.6 z miejscem na jeden przewód od powietrza ale miała inne wejścia od kostek i nie pasowała mi jedna kostka

---------- Post dopisany at 19:38 ---------- Poprzedni post napisany at 19:35 ----------

Wiem że jakoś da się przerabiać elektronikę w tych pompkach ale muszę mieć wejścia na dwa przewody od powietrza jeśli miał byś jakieś pompki na 2 przewody to możesz podac cene to sie dogadamy :wink:

---------- Post dopisany 30-08-2013 at 18:10 ---------- Poprzedni post napisany 29-08-2013 at 19:38 ----------

Właśnie w tym jest problem ze nie było jej jak kupiłem auto i teraz szukam miałem jedna od audi a4 b5 1.6 z miejscem na jeden przewód od powietrza ale miała inne wejścia od kostek i nie pasowała mi jedna kostka

Wiem że jakoś da się przerabiać elektronikę w tych pompkach ale muszę mieć wejścia na dwa przewody od powietrza jeśli miał byś jakieś pompki na 2 przewody to możesz podac cene to sie dogadamy