Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Felgi Stalowe na Zime;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy powoli przygotowuje sie sie do zimy i mam w planach wypiaskowac swoje stalowe 16" i teraz problem jak je pomalowac?? Autko Czarne i chcialem cos zrobic zeby nie wygladalo tak smutno na tych czarnych stalusach;) Co myslicie o Zielonym fluorescencyjnym? Jakby to wygladalo? Cale fele zieleń czy moze ranty srodek czarny?? Prosze o porady:)

Opublikowano

Pomaluj w kolorach tęczy to przy pewnej prędkości będą białe..:polew:

Opublikowano

Artur nie słuchaj podpuszczaczy i maluj na taki jaki Ci się podoba,

Ja osobiście poszedł bym (jeżeli już zieleń) to ciemny militarny green gun kolor :wink:

Opublikowano

A ja bym sprzedał stal i kupił alumy :)

Opublikowano
  • Autor

No to taK myslalem raczej o jaskrawym kolorze zeby ladnie sie rzucal w oczy;) a co do alusów to na zime nie zdaja egzaminu wiadomo zaspy itp wbija sie snieg robi sie lod i pozniej problem a w stalusach tego nie ma i plus lepsza ochrona zaciskow tarczy przed korozja;)

Opublikowano
No to taK myslalem raczej o jaskrawym kolorze zeby ladnie sie rzucal w oczy;) a co do alusów to na zime nie zdaja egzaminu wiadomo zaspy itp wbija sie snieg robi sie lod i pozniej problem a w stalusach tego nie ma i plus lepsza ochrona zaciskow tarczy przed korozja;)

Chyba Ci ktoś bajek naopowiadał i tak się boisz, ja jeżdżę na alu w zimę i nie zauważyłem żadnego z ty problemów o których piszesz, chyba że planujesz jeździć po bezdrożach :wink:

Opublikowano
  • Autor

No to malo kolego jezdzisz moze;) wczesniej mialem Paska i wlasnie alu na zime i non stop mialem problem z trzepiaca kierownica przez wlasnie lod;) wina tez tego moze ze nie mam ogrzewanego garazu;)

Opublikowano
No to malo kolego jezdzisz moze;) wczesniej mialem Paska i wlasnie alu na zime i non stop mialem problem z trzepiaca kierownica przez wlasnie lod;) wina tez tego moze ze nie mam ogrzewanego garazu;)

Parkuję pod chmurką, jeżdżę nie mniej niż inni czyli cały czas kiedy potrzebuję, no ale być może mam więcej szczęścia do śniegu na feldze :wink: , pozdr

Opublikowano

To czarnego pasuje wszystko, bialy, srebrny, pomaranczowy, smerfny albo shrekowy :)

Wysłane z mojego LG-E610

Opublikowano

Do takiego auta to tylko alufelga na zimę i lato ;)

Opublikowano

Dla mnie na czarnym zawsze podobał się kolor a`la Kawasaki Green ale na stalówkach nie wiem jak by to wyglądało - na alusach jestem jak najbardziej na tak, na stalówkach sam nie wiem ;) A nie myślałeś o fioletowym? Najlepiej byłoby zrobić jakieś sensowne VT :)