Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wymiana wkładki w zamku tylnej klapy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest możliwa wymiana wkładki w zamku nie posiadając kluczyka do niego?

Jeżeli tak to jak się to robi?

Kupiłem cały zamek na złomie i muszę wymienić wkładkę a nie mam kluczyka.

Opublikowano

Do trudnych ta operacja nie należy :wink: aha Avant czy sedan bo ja tylko o Avancie się wypowiem :decayed:

- ściągasz tapicerkę klapy (ostrożnie, żeby plastiku nie połamać w miejscach zaczepów), najlepiej podważasz czymś długim i płaskim

- lokalizujesz mechanizm zamka, odkręcasz 2 śruby i odczepiesz ten drucik do zatrzasku

koniec :decayed:

ja mam tyle syfu, którego w żaden sposób nie mogę wydłubać, że kluczyk wchodzi do połowy :facepalm: klapa z pilota sie otwiera. Bez tego zamka też wszystko działa więc przy odrobinie czasu i umiejętności można by się go pozbyć a tą listewkę alu na gładko zrobić.

Opublikowano
  • Autor

Ale mi nie chodzi o wymianę całego zamka bo to faktycznie jest banalne, tylko chodzi o to że muszę przełożyć samą wkładkę z kluczykiem do nowego zamka w którym tkwi wkładka do której nie mam kluczyka i jest pytanie jak ją wyjąć nie posiadając klucza?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
Ale mi nie chodzi o wymianę całego zamka bo to faktycznie jest banalne, tylko chodzi o to że muszę przełożyć samą wkładkę z kluczykiem do nowego zamka w którym tkwi wkładka do której nie mam kluczyka i jest pytanie jak ją wyjąć nie posiadając klucza?

jest tak samo banalne jak wymiana samego zamka.

Nie moge znalesc odpowiedniego tematu wiec tu napisze.

W moim avancie po otwarciu auta z pilota gdy do 30 sekund nie otworze dzwi alarm spowrotem sie uaktywnia -czyli ok.

Lecz od jakiegos czasu gdy otwieram auto z pilota i pierwsze co dowieram bagaznik auto dalej sie zamyka malo tego lampka po odtwarciu klapy winna sie zapalic a tak nie jest.

Dobra temat zamka klapy a dokladnie mikro stycznika w nim. kupilem uzywke zalozylem tak samo i nie wiem czy moze byc iz jest wadliwy ? Najlepiej bylo by podmienic od kogos komu dziala ale moze ktos ogarnial ten temat ?

Opublikowano

może ktoś fote zrobi ?