waldi_007 Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 Witam Podejrzewam że to poduszka silnika lub skrzyni ale nie wiem jak to zlokalizować. Opiszę może syndrom- Jadę ok 100km/h i gdy na 5 biegu przyśpieszam trzęsie autem(przyśpiesza płynnie ) i czuć drgania na drążku zmiany biegów.... dodatkowo dodam że jak jadę i puszczę gaz i wcisnę to czuć jak silnik się rusza lub skrzynia. Bardziej obstawiam na poduszkę silnika ale niepokoi mnie ten drążek bo się trzęsie.... Miał ktoś takie objawy kiedyś? Nie wiem którą poduszkę kupić. Liczę na pomoc;) pozdrawiam
ptasior127 Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 Proponował bym sprawdzic przegub wewnetrzny
Magicbattle Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 wjedz na kanal zaciagnij reczny dajesz wsteczny a druga osoba w kanale obserwuje poduchy. bedzie ewidentnie widac jak silnik i skrzynia sie unosi. wtedy bedzie wiadomo ktora poducha nie trzyma sie jak trzeba
waldi_007 Opublikowano 23 Września 2013 Autor Opublikowano 23 Września 2013 Kurcze chłopaki coraz bardziej mi tą będą trzęsie. Teraz podczas przyspieszania na każdym biegu czuć drgania w środku. Myślę że to coś innego, nie poduszki... Jestem za granicą i nie mam dostępu do kanału wiec nie sprawdzę za bardzo czy to zawieszenie silnika czy cos innego w zawieszeniu. Jak myślicie może to być sprzęgło albo przegub wewnętrzny? Wysłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi