Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] silver A4 made by Tomcrack27 S4 body,kiera TT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przód robi robotę :wink:

Opublikowano
  • Autor
Przód robi robotę :wink:

niedlugo tyl wpadnie to bedzie komplet:wink:

Opublikowano

No to działaj u mnie niedługo też będzie kpl:naughty:

Opublikowano
  • Autor

wladi kurier juz leci do Norway:naughty:

Opublikowano

No i elegancko to od razu fotki wrzucaj:naughty:

Opublikowano

Dobra robota :thumbup: samopoziom rezaj :wink:

Opublikowano
  • Autor

samopoziom jest juz wyrezany razem z bixem panie:decayed:

Opublikowano

A to nie wiedzialem :good:

Opublikowano
  • Autor

nispodzianka:decayed:

Opublikowano

graty furmanki panie Tomaszu :wink:

ja nie wiem kiedy wy macie czas na ogarnianie furaczy , bo ja ostatnio to nawet nie mam czasu furki umyć , a gratów już nazbierałem tyle że nie wiem od czego zacząć i na razie kurzą się na półce :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

ja nie wiem kiedy wy macie czas na ogarnianie furaczy , bo ja ostatnio to nawet nie mam czasu furki umyć , a gratów już nazbierałem tyle że nie wiem od czego zacząć i na razie kurzą się na półce :facepalm:

dzieki:wink:

hmmmm...ja tez czasu az tak wiele nie mam ale kiedy tylko moge to rezam.jezeli mowa o gratach to nie chcial bys zobaczyc mego bagaznika:decayed:pelno gratow czekajacych na rezanie min.zestaw bose jezdzi ze mna juz 6 miechow:decayed:

Opublikowano

dzieki:wink:

hmmmm...ja tez czasu az tak wiele nie mam ale kiedy tylko moge to rezam.jezeli mowa o gratach to nie chcial bys zobaczyc mego bagaznika:decayed:pelno gratow czekajacych na rezanie min.zestaw bose jezdzi ze mna juz 6 miechow:decayed:

Widzę, że nie tylko ja narzekam na brak czasu. Moje BIXy podobnie jak Twoj zestaw BOSE nabiera mocy urzedowej zeby zamontowac :decayed: Tomek, ładnie jedziesz z modami. Kolego, powiedz czy miałes system samopoziomujacy czy wszystko dokladales?? Podejrzewam ze jest od groma roboty, wiazki w srodku wybebeszone to wlasnie samopoziom dorabiałes ??

Widziałem na ślubie i nawet pstryknąłem twojej zabawce pare fotek, hamulce szczególnie przykuwają uwagę ;) Ładna sztuka :good:

Opublikowano
  • Autor

Pawel samopoziomu nie mialem i dokladalem wszystko.Musze powiedziec ze jest troche drutowania,ale jest wszystko do ogarniecia.jak zalatwisz sobie juz gotowa wiazke to malina:wink:

Opublikowano

U mnie to jeszcze dochodzi dwójka brzdąców , żona , dom , praca i wiecznie głodny kot :kox:

Ja cały czas się czaję na MCE F z włącznikem auto , ale kurcze jak mam się zabrać to zawsze coś wypadnie no i nie wiem czy dam radę sam to ogarnąć

Sorry za OT

Opublikowano
  • Autor

spoko:wink:jakie ot,moj watek:decayed:.ja sam niedlugo zostane ojcem:naughty:

mikaszi mce jedno juz ogarnelismy u brata a teraz bedziemy sie zabierac za montaz u mnie wiec jak cos to porobie dokladne fotostory:wink:

Opublikowano
Pawel samopoziomu nie mialem i dokladalem wszystko.Musze powiedziec ze jest troche drutowania,ale jest wszystko do ogarniecia.jak zalatwisz sobie juz gotowa wiazke to malina:wink:

Same czujniki to jest cos takiego ?? Poziomowanie Czujniki Audi a4 s4 b6 b7 (3900703811) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Odnosnie wiązki to chyba ciezko bedzie, wczesniej sie troche rozgladalem zeby oryginalna wiazke dostac to raczej towar deficytowy. Czesci na yebayu kupujesz ?? A jeszcze sie podpytam o lusterka el. skladane, dużo jest zabawy zeby takie cudo zamontowac ?? Tomasz, wybacz za OT.

---------- Post dopisany at 22:26 ---------- Poprzedni post napisany at 22:24 ----------

mikaszi mce jedno juz ogarnelismy u brata a teraz bedziemy sie zabierac za montaz u mnie wiec jak cos to porobie dokladne fotostory:wink:

To gratulacje :hi: Tomasz, chyba zapamietałes moje zyczenia ślubne ;)

Opublikowano
  • Autor

Same czujniki to jest cos takiego ?? Poziomowanie Czujniki Audi a4 s4 b6 b7 (3900703811) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Odnosnie wiązki to chyba ciezko bedzie, wczesniej sie troche rozgladalem zeby oryginalna wiazke dostac to raczej towar deficytowy. Czesci na yebayu kupujesz ?? A jeszcze sie podpytam o lusterka el. skladane, dużo jest zabawy zeby takie cudo zamontowac ?? Tomasz, wybacz za OT.

tak to sa te czujniki ale popytaj na forum moze ktos ma taniej na opchniecie:wink:bedziesz potrzebowal jeszcze modul swiatel tez mozesz dostac go na forum lub allegro.a wiazke to ogarnal mi domin79 wiec jak cos to pisz do niego:wink:

---------- Post dopisany at 22:28 ---------- Poprzedni post napisany at 22:27 ----------

---------- Post dopisany at 22:26 ---------- Poprzedni post napisany at 22:24 ----------

To gratulacje :hi: Tomasz, chyba zapamietałes moje zyczenia ślubne ;)

no i od razu wzialem sie do roboty:decayed:

Opublikowano

Congratulation

Chłopak czy dziurka :wink:

A za jakieś dokładniejsze foty był bym bardzo wdzięczny , a nawet wyślę butelczynę jakiegoś dobrego alkoholu wysokoprocentowego :kox:

Opublikowano
  • Autor

cora:decayed:

spoko jak zabiore sie za mce to napykam fotek speszyl for ju:decayed:

Opublikowano

Many thanks :hi: