prof87 Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 Witam, mam taki problem w mojej A4 B8,a mianowicie otwierając samochód, bardzo czesto nie otwierają mi sie drzwi, te od strony kierowcy, reszta sie bez problemu otworzy tylko od kierowcy nie. Na poczatku gdy kupiłem auto zdarzało sie to sporadycznie, teraz bardzo czesto i musze coś z tym zrobić. Dajcie jakieś wskazówki co by to mogło być? Zamykać można bez problemu , tylko problem z otwieraniem, czasem sie otworzą a czesto to po kilka razy sie próbuje i nic....
POWER-KRIS Opublikowano 10 Września 2013 Opublikowano 10 Września 2013 Miałem tak jak wiązka między słupkiem a drzwiami padła. Sony Xperia Tapatalk 4.
wrclaguna Opublikowano 10 Września 2013 Opublikowano 10 Września 2013 Sprawdz błedy w sterowniku drzwi 42
prof87 Opublikowano 10 Września 2013 Autor Opublikowano 10 Września 2013 Czyli to nie bedzie coś z mechaniczną czescia tylko elektryką? Ja sprzetu nie mam, tylko chce określić wstepnie problem żeby wiedzieć do jakiego znajomego sie najlepiej wybrać
wrclaguna Opublikowano 10 Września 2013 Opublikowano 10 Września 2013 Jak jestes z Lublinca to napisz do pumy on chyba z tamtad jest
saint4 Opublikowano 28 Września 2013 Opublikowano 28 Września 2013 witam tez kilka razy mi się to przydarzylo, tylne drzwi od strony kierowcy, czy ogarnales problem?
Rekomendowane odpowiedzi