tomi Opublikowano 31 Lipca 2008 Opublikowano 31 Lipca 2008 Witam wszystkich. Nie zauważyłem kiedy przestała mi się świecić kontrolka Airbag-u. Przez pojęcie świecić mam na myśli pojawienie się jej na krótko po przekręceniu kluczyka. Teraz nie pali się w ogóle. Co dziwne VAG nie pokazuje błędów, ale kiedy odpaliłem Polskiego VAG-a to na chwilę się zapaliła. Póżniej ta "sztuka" mi się już nie udała. To zapalenie się na chwilę oznacza chyba, że żarówka jest dobra. Macie jakieś pomysły co może być nie tak? I jeszcze jedno: jaka wartość (1 czy 0) powinna się wyświetlać w mierzonych blokach, chodzi mi o poduszki?
spanky Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Witam wszystkich. Nie zauważyłem kiedy przestała mi się świecić kontrolka Airbag-u. Przez pojęcie świecić mam na myśli pojawienie się jej na krótko po przekręceniu kluczyka. Teraz nie pali się w ogóle. Co dziwne VAG nie pokazuje błędów, ale kiedy odpaliłem Polskiego VAG-a to na chwilę się zapaliła. Póżniej ta "sztuka" mi się już nie udała. To zapalenie się na chwilę oznacza chyba, że żarówka jest dobra. Macie jakieś pomysły co może być nie tak? I jeszcze jedno: jaka wartość (1 czy 0) powinna się wyświetlać w mierzonych blokach, chodzi mi o poduszki? ale w ktorych blokach ... ?
tomi Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2008 Z tego co pamiętam to Meas. Blocks i chyba grupa 1[br]Dopisany: 01 Sierpień 2008, 10:42 _________________________________________________He, wyjaśniło się , kontrolka się pali. Żaróweczka do wymiany
Rekomendowane odpowiedzi