Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[B5 AHU] Problem z kontrolką AIRBAG'u

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Nie zauważyłem kiedy przestała mi się świecić kontrolka Airbag-u. Przez pojęcie świecić mam na myśli pojawienie się jej na krótko po przekręceniu kluczyka. Teraz nie pali się w ogóle. Co dziwne VAG nie pokazuje błędów, ale kiedy odpaliłem Polskiego VAG-a to na chwilę się zapaliła. Póżniej ta "sztuka" mi się już nie udała. To zapalenie się na chwilę oznacza chyba, że żarówka jest dobra. Macie jakieś pomysły co może być nie tak?

I jeszcze jedno: jaka wartość (1 czy 0) powinna się wyświetlać w mierzonych blokach, chodzi mi o poduszki?

Opublikowano

Witam wszystkich.

Nie zauważyłem kiedy przestała mi się świecić kontrolka Airbag-u. Przez pojęcie świecić mam na myśli pojawienie się jej na krótko po przekręceniu kluczyka. Teraz nie pali się w ogóle. Co dziwne VAG nie pokazuje błędów, ale kiedy odpaliłem Polskiego VAG-a to na chwilę się zapaliła. Póżniej ta "sztuka" mi się już nie udała. To zapalenie się na chwilę oznacza chyba, że żarówka jest dobra. Macie jakieś pomysły co może być nie tak?

I jeszcze jedno: jaka wartość (1 czy 0) powinna się wyświetlać w mierzonych blokach, chodzi mi o poduszki?

ale w ktorych blokach ... ?

Opublikowano

Z tego co pamiętam to Meas. Blocks i chyba grupa 1[br]Dopisany: 01 Sierpień 2008, 10:42 _________________________________________________He, wyjaśniło się , kontrolka się pali. Żaróweczka do wymiany :rolleyes:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...