POWER-KRIS Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 Poważna awaria w PKO BP - z kont Inteligo znikają pieniądze
alf Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 Mam konto Inteligo a żona ma karte i ciągle mi znika. W zasadzie to nic tam już nie ma.
POWER-KRIS Opublikowano 13 Września 2013 Autor Opublikowano 13 Września 2013 Nowa strona to taka zemsta Stalina że nie mogę dojść ładu co mam. Sony Xperia Tapatalk 4.
jcwpl Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 Taaa... mialem jakis czas, ale sam stamtad zniknalem to samo tyczy sie mbanku - ciagle cos tam jest nie tak... kiedys bylo inaczej jak tylko mbank i inteligo sie liczyly na runky wsrod bankow internetowych - teraz coraz gorzej...
Okruchos Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 Jakie to smieszne, ze powiadomienia o transakcjach dochodza z opoznieniem, bo trwa restrukturyzacja bankowego systemu a ludzie od razu ze kase z konta kradna Mam inteligo od 7 lat, zlego slowa nie powiem.... W przeciwienstwie do konta w mbanku
POWER-KRIS Opublikowano 13 Września 2013 Autor Opublikowano 13 Września 2013 Z opóźnieniem i po 10 razy ze nie wiadomo o co chodzi. Czołowa liga i taka wtopa ze własnego ogródka ogarnąć nie potrafią. Sony Xperia Tapatalk 4.
st4yKool Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 Z opóźnieniem i po 10 razy ze nie wiadomo o co chodzi. Czołowa liga i taka wtopa ze własnego ogródka ogarnąć nie potrafią. Tak to jest jak sie chce zaoszczedzic pare baniek... Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
marekg Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 Mam konto Inteligo a żona ma karte i ciągle mi znika. W zasadzie to nic tam już nie ma. a to wina Banku czy może szanownej małżonki, że kasa ci ciągle znika?
Rekomendowane odpowiedzi