danko93 Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 Witam Szukałem szukałem ale znaleźć nie mogę wszędzie piszą jak podłączyć głośniki do radia innego niż fabryczne. Natomiast mój problem polega na tym, że wymieniłem radio Chorus kaseciaka na Pioneera, posiadam z przodu dwa fabryczne głośniki które chcę wymienić ale również chciał bym wstawić głośniki do tyłu ponieważ mam tylko dwa przednie, jednak fabryczna kostka składa się z dwóch części czarnej i brązowej w które wsuwam kostki z radia pioneer. Podsumowując gdzie podłączyć kable z nowych tylnich głośników ? Pozdrawiam ! Mam nadzieje że ktoś mnie zrozumie ;d
Magicbattle Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 Rozumiem ze nie masz pinow na tyle glosniki we wtyczce? Musisz pociągnąć kable od glosnikow do radia
danko93 Opublikowano 13 Września 2013 Autor Opublikowano 13 Września 2013 No właśnie nie mam pinów tylko jak pociągne to gdzie to podłączyć, w które miejsce
horny devil Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 To były a4 bez głośników z tyłu?
danko93 Opublikowano 13 Września 2013 Autor Opublikowano 13 Września 2013 Jak widać były Sam się dziwię, ale wracając do tematu to gdzie to podłączyć konkretniej..
Rekomendowane odpowiedzi