kamilGZB Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 Witam, mam problem z turbinka. Dziś zaczeło wydawać odgłos jadacej karetki (w oddali) Na Vagu zero błedów, koniec turbo? Wyprzedzałem na 3 i przeciągłem do prawie 4tyś,i od tego momentu odgłos karetki. Auto normalnie przyspiesza i nie dymi .
kamilGZB Opublikowano 15 Września 2013 Autor Opublikowano 15 Września 2013 rozbierałem i oglądałem brak uszkodzeń (chyba ze coś przegapiłem) tylko opaska na turbo była luzna, wirnik turbo raczej ok brak luzu. Ale problem nadal jest a jak zdejme dolot z turbo to po 2 sec zaczyna sie "pogotowie"
Tomek19323 Opublikowano 15 Września 2013 Opublikowano 15 Września 2013 Umnie znowu chyba pada turbo ---------- Post dopisany at 23:01 ---------- Poprzedni post napisany at 23:00 ---------- Koledzy pomuzcie ---------- Post dopisany at 23:07 ---------- Poprzedni post napisany at 23:01 ---------- Wymieniłem druga turbine po wymianie i auto dalej niema mocy wpada w tryb awaryjny gasze odpalam i moc na hwile wraca
kamilGZB Opublikowano 16 Września 2013 Autor Opublikowano 16 Września 2013 Dziś wymontowałem turbo i przykry widok Jedna urwana i dwie naderwane.
macisz12 Opublikowano 17 Września 2013 Opublikowano 17 Września 2013 Przykra sprawa. Bedziesz regenerowal? Pytam bo mam gt1749. Leży i sie kurzy:decayed:
kamilGZB Opublikowano 17 Września 2013 Autor Opublikowano 17 Września 2013 Turbo juz zamówiłem, a szkoda bo bym kupił od ciebie. (jeśli by pasowało)
Rekomendowane odpowiedzi