Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Pod jaki telefon ten uchwyt?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
.. Wystarczy odpalić BT w moim telefonie i samochód sam go wykryje, następnie wpisać hasło??

Tak na szybko:

• w telefonie uaktywniasz BT;
  • w samochodzie włączasz zapłon;
  • w telefonie włączasz wyszukiwanie urządzeń BT - po chwili powinieneś dostać informację, że dostępne jest urządzenie "Audi UHV xxxx" (zamiast x bedą liczby);
  • dodajesz to urządzenie - może prosić o hasło - jeśli nikt nic nie zmieniał, to zazwyczaj jest to 1234 lub 0000;
  • BT w samochodzie i twój telefon zostały właśnie "sparowane";
  • od teraz po wejściu do samochodu i włączeniu zapłonu powinieneś już móc dzwonić poprzez BT.

W zależności od marki i modelu posiadanego telefonu operacja dodawania urządzenia głośnomówiącego BT może się nieco różnić od tego, co opisałem powyżej.

--

Pozdrawiam.

Sławek

• 2 lata później...
Opublikowano

zglupialem znaczy ze jak mam taki uchwyt ii generacji z wtykami ale zaden telefon nie lapie BT Audi znaczy ze tego modulu nie ma? jak kupie adapter do iphone 4s akurat zona ma taki telefon to bedzie dzialac a jak nie kupie adaptera to musze modul zainstalowac bt?

Opublikowano

Ja także mam u siebie uchwyt na tel ,auto z 2004 a nie udało mi się wykryć bluetooth w Samsungu S4 mini.

Opublikowano

to lipa poszukam adaptera do iphone 4 i po klopocie :)

Opublikowano

i tu cię zmartwię.

adaptery jakie są do kupienia służą do łączności BT z samochodem. sam adapter tylko ładuje telefon

MUSI BYĆ modył BT żeby sparować,

http://www.amazon.de/exec/obidos/ASIN/B00E4HLGGW/mtd-21

• Original Audi Handyadapter Bluetooth für Apple iPhone® 5 und Apple iPhone® 5S

http://www.amazon.de/Handyadapter-Ladeschale-Apple-iPhone-4S/dp/B007CZRRZ2/ref=sr_1_1?s=ce-de&ie=UTF8&qid=1453501535&sr=1-1&keywords=Handyadapter+iphone+4+audi+a4

714ufaFb-JL._SL1500_.jpg

A4 & Cabrio mit Handyaufnahme an der Schalttafel KW 36/2003->KW 21/2004
Opublikowano

to co zadziala z tym uchwytem na telefon zeby mozna bylo zestaw glosnomowiacy uruchomic? moze modul jest zepsuty jak sprawdzic czy jest zamontowany czy nie?

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Musi być tel pasujacy pod uchwyt wsadzasz go w ten uchwyt i masz zestaw głośno mówiący.Ja mam taki do noki 6310 bodajze i po przekręceniu stacyjki nie widze zadnego audixxx., tylko z telefonem działa, wymontowałem to w pierony i po demontazu schowka i jedneh srubki tunelu wykręciłem czarną skrzyneczke do której był podłączony uchwyt z nokii nie wspomne o wykreceniu popiołki bo kable przez nią mi przechodziły teraz został mi sam fabryczny uchwyt i kupiłem słuchawke BT za 20 zeta i tez jest :git: a przynajmiej schowrk normalnie sie otwiera teraz :zyzol:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

W sumie mi nie potrzebne. Odkryłem że mam w aucie bt oryginalnie i super działa

Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka

• 1 rok później...
Opublikowano

W dniu ‎27‎.‎09‎.‎2013 o 10:22, steve69 napisał:

Tak na szybko:

• w telefonie uaktywniasz BT;
  • w samochodzie włączasz zapłon;
  • w telefonie włączasz wyszukiwanie urządzeń BT - po chwili powinieneś dostać informację, że dostępne jest urządzenie "Audi UHV xxxx" (zamiast x bedą liczby);
  • dodajesz to urządzenie - może prosić o hasło - jeśli nikt nic nie zmieniał, to zazwyczaj jest to 1234 lub 0000;
  • BT w samochodzie i twój telefon zostały właśnie "sparowane";
  • od teraz po wejściu do samochodu i włączeniu zapłonu powinieneś już móc dzwonić poprzez BT.

W zależności od marki i modelu posiadanego telefonu operacja dodawania urządzenia głośnomówiącego BT może się nieco różnić od tego, co opisałem powyżej.

--

Pozdrawiam.

Sławek

Właśnie u mnie tak to działa pojawił się Audi UHV i hasło 1234 i gites. Samsung S6 edge +