mtb84 Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 wiec widać to głównie w nocy bo jest ciemno i cicho jak jadę to praktycznie na każdym biegu przy przyspieszaniu cykają przekaźniki nad nogami kierowcy i przygasają światła mijania na sekundę. i tak za każdym razem coś około 2-3k obrotów. dodam ze mam na vagu wywala mi błędy czujnika temp g62 i sensor poziomu oleju . podejrzewam ze cos sie dzieje z elektryką w tym aucie jakaś masa luźna czy cos te co znalazłem to posprawdzałem i niby ok.
andrzej_1970 Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 Sprawdź połączenie na alternatorze i jego ładowanie.
mtb84 Opublikowano 12 Listopada 2013 Autor Opublikowano 12 Listopada 2013 a czy może byc wina czujnika temperatury i załącza świece żarowe te co dogrzewają silnik (płyn chłodniczy) wtedy może być taki spadek prądu sekundowy ? ---------- Post dopisany 12-11-2013 at 19:29 ---------- Poprzedni post napisany 21-09-2013 at 00:15 ---------- wymieniłem czujnik temperatury i się uspokoiło .
Rekomendowane odpowiedzi