Bettcher Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Witam mam problem z światłem w bagażniku przy ostatniej wymianie żarówek w bagażniku coś sie stało i żarówki nie świecą tak samo jest z żarówką w schowku (żarówki sa nowe nie przepalone) Bardzo prosze o pomoc
razk Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 prosze o umieszczanie prefiksow w tematach wiadomosci.
henias1987 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 zobacz 38 bezpiecznik on jest wlasnie od oswietlenia bagaznika a w schowku to sadze ze nie pali bo tam swiatlo sie wlacza po otwarciu schowka i gdy zapalone sa przynajmniej postojowki
Bettcher Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Sorki za to ze nie umiesciłem prefiksu ale niewiem oco z tym chodzi
jocker01 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 czesc, podczas pisania wiadomosci wybiera sie prefix czyli model a4 i rodzaj silnika w twoim przypadku [b5 XXX]jako XXX podajesz rodzaj swojego silnika (kod literowy) a teraz do rzeczy, sprawdz bezpieczniki, a zarowka w schowku dziala tylko przy wlaczonych swietalach postojowych badz mijania. Pozdrawiam Jocker01
nowekbdg Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Jezeli masz zarowki rurkowe one sa kierunkowe wlozodwrotnie i sprawa zalatwiona
Rekomendowane odpowiedzi