szklara Opublikowano 24 Września 2013 Opublikowano 24 Września 2013 Witam, miałem pękniętą obudowe lampy przedniej, musiałem ją wymienić ale moje lampy to był ksenon d2, ciężko było dostać taką lampe pojedyńczo w dobrych pieniążkach więc kupiłem obie sprawne lampy ksenonowe d2 bez żarówek i przełożyłem z moich lamp. Jednak automatyczne poziomowanie nie działa. Nie wiem dlaczego, wszystko wygląda ładnie, czujnik od wahacza też sprawny aczkolwiek nadal poziomowanie nie działa, wyświetla błąd na ekraniku w samochodzie i nie poziomuje. Byłem u mechanika szukał błędu na komputerze ale nic nie znalazł. Musiałem wypoziomować ręcznie żeby tak nie raziły ale błąd nadal jest i nie poziomują się. Ktoś wie w czym tkwi problem?
Kazik123 Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 jedż do innego mechanika, bo jeśli masz błąd na fisie to na vagu zawsze coś wyskoczy a z poziomu vaga jest samopoziom druga sprawa to czy w lampach były silniczki od poziomowania bo często lampy na allegro to same puszki
wrclaguna Opublikowano 28 Września 2013 Opublikowano 28 Września 2013 Pewnie trzeba zrobić Nastawy Podstawowe xenon
Rekomendowane odpowiedzi