DiAMOND Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 Witam, Gdzie mogę kupić 2 żarówki LED T9 BA9S do oświetlenia kabiny (2 boczne) na centralnej sufitce bez konieczności przerobienia przewodów w gnieździe? Mam na myśli takie żarówki Może ktoś podesłać linka gdzie mogę kupić, z góry dziękuję.
Mauros88 Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 jak masz lutownice to zmienienie kablekow w diodzie zajmuje minute i nie musisz nic przerabiac w lampce podsufitki
DiAMOND Opublikowano 25 Września 2013 Autor Opublikowano 25 Września 2013 Lutownicę mam ale nie mam pojęcia które kabelki pozmieniać :/
Mauros88 Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 odlutowujesz z dołu kabelek, wyciagasz diody led z oprawki. Ten kabelek co odlutowaleś dajesz do oprawki a ten co był przy oprawce przedłużasz i przylutowujesz w miejsce tamtego. Myśle ze zrozumiałes i nie zakręciłem tego zbytnio;)
DiAMOND Opublikowano 25 Września 2013 Autor Opublikowano 25 Września 2013 Ok spróbuję zrobić to na dniach
Rekomendowane odpowiedzi