Lukasz-85 Opublikowano 28 Września 2013 Opublikowano 28 Września 2013 Witam mam pytanie zamiast Concerta II będę wkładał Navigation Plus DX nie bardzo kumam podlaczenie jej wiem ze jest temat RNS od A do Z ale tam nie ma odpowiedzi mianowice co kupic aby chodzilo tak jak należy... adapter, antene mam, przejsciowke fakra czy cos jeszcze skad mam wiedzieć czy mam GALA kabel i czy na Fisie nawigacja będzie pokazywać stacje radiowe dziekuje
Tom A4 Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 jeśli concert 2 pokazuje ci na fis to navi też będzie tylko że będziesz musiał przepinać piny lub dołożyć nową wiązke bo concert 2 idzie po can info na fis a Navi DX idzie po ena,clock,data
Lukasz-85 Opublikowano 29 Września 2013 Autor Opublikowano 29 Września 2013 a jak kupie te słynne przejsciowki z allegro iso 1 na iso 2 to również będzie ta ena clock data bo wlasnie tego nie kumam i całej tej gali czy teraz mam gale sam nie wiem a ponoc bez tego navi ledwo dyszy
marekg Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 prawidłowa komunikacja RNS-D z samochodem w B6 odbywa się poprzez tuner TMC.
Lukasz-85 Opublikowano 29 Września 2013 Autor Opublikowano 29 Września 2013 ok czyli do tego wszystkiego potrzebuje tunera TMC ale ktoś może bliżej wytlumaczyc te ena clock data co gdzie jak dziekuje ale elektronika samochodowa jest dla mnie magią
Rekomendowane odpowiedzi