Arkom Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 Witam. W swoim aucie muszę wymontować dmuchawę, w celu przesmarowania jej ośki bo podczas pracy dmuchawy słychać piski, czasem one są a czasem ich nie ma ale tak czy siak dochodzą one z dmuchawy. Pytanie jest takie czy mogę się spodziewać jakiś niespodzianek?? Wiem, że do wyjęcia jej muszę zdemontować schowek i w zasadzie dmuchawę mam na wierzchu, dobrze rozumiem??
jacek70 Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 Dobrze rozumiesz ale niespodzianki i tak mogą wystąpić.
Arkom Opublikowano 3 Października 2013 Autor Opublikowano 3 Października 2013 Ok w wolnej chwili sie tym zajmę, dzięki za odpowiedź
Grzesiek1985 Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 mysle ze niespodzianek nie będzie, robilem kiedyś takie cos u kolegi i przygod nie było
Arkom Opublikowano 3 Października 2013 Autor Opublikowano 3 Października 2013 To się cieszę, sądzę , że z takim zabiegiem nie bd miał problemów nie takie się rzeczy pod blokiem robiło xd, ale wolałem się upewnić czy nie ma jakiś niespodzianek w postaci dziwnych kluczy dojścia itp, ale jeżeli nie ma to loozik
marionozzo Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 Są niespodzianki i nie mówcie że nie napisze ci jak to musisz zrobić otwierasz schowek wyciągasz i odpinasz światełko otwierasz zaślepkę prawego boku deski rozdzielczej i tam masz 2 sróbki 10 odkręcasz koło światełka w saglębieniach wewnątrz schowka masz koleje 2 śróbki 10 albo to są 8 juz nie pamiętam przygotuj sobie takie klucze nasadowe na przedłużce i zwykłe płasko oczkowe kolejna śróbka jest tu gdzie przychodzi zamykanie schowka też 8 albo 10 klucz i wyciągasz cały schowek później odpinasz podświetlanie podlogi i odkładasz schowek odpinasz kostke od dmuchawy i musisz mieć torksa żeby odkręcić dmuchawe t20 bodajże 3 małe śróbki i dmuchawa na wierzchu pozdro
rafal9119 Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 takie pierdoly ty nazywasz niespodzianka??? oj mało wiesz o mechanice
Arkom Opublikowano 16 Października 2013 Autor Opublikowano 16 Października 2013 Takich " niespodzianek " to się spodziewałem ale ogólnie dziękuję za radę i informacje, to że jest tam trox to nie wiedziałem na pewno się ta wiedza przyda.
Rekomendowane odpowiedzi