fafnasty Opublikowano 15 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 mi tam prosiaki na żywo pasowały jak narazie zostaje atheo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajsik86 Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 (edytowane) Atheo wiadomo,ale te prosiaki całkiem spoko siadly musze wziac je pod uwagę masz więcej fotek na cayenach? Edytowane 15 Listopada 2014 przez Wajsik86 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miferA4B5 Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 to chyba mojej drogi do pracy nie widziałeś i zawsze w 4-5 osób po komunistycznej drodze pyr pyr i jest lalunia ważne żeby ciśnienia w kołach odpowiednie były i latasz...Jakie te cisnienia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafnasty Opublikowano 15 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 to chyba mojej drogi do pracy nie widziałeś i zawsze w 4-5 osób po komunistycznej drodze pyr pyr i jest lalunia ważne żeby ciśnienia w kołach odpowiednie były i latasz...Jakie te cisnienia ? tył 3.2 przód 2.9 Atheo wiadomo,ale te prosiaki całkiem spoko siadly musze wziac je pod uwagę masz więcej fotek na cayenach? Gdyby ktoś to auto szuka nowego właściciela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 15 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafnasty Opublikowano 15 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 zima idzie a ja ośkę mam mam w okolicy ładne 2.8 Q w sumie swoje graty w 2 dni przełożę i bedzie identyko tylko z lepszą motorownią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OficeR Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 A touaregow nie chcesz opchnac? send by GT-I9505 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endrike Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 A touaregow nie chcesz opchnac? send by GT-I9505 czuje się tak jakby ktoś ukradł mi pytanie ,no to jak z tą rolką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafnasty Opublikowano 17 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Nie nie zostają w rodzinie :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OficeR Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 No to juz wiem czego na nowy sezon sie spodziewac u Endrike na spotach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajsik86 Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Endrike a ile dasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafnasty Opublikowano 17 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Wajsik gonisz? A ja całował na foto 2sedanow na atheo :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajsik86 Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Wszystko kwestia siana ja planuje kolor zmienić,raczej zostaną foto musi byc w przyszłym sezonie koniecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OficeR Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Ej! Jo sie pierwszy upominalem o rolke send by GT-I9505 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafnasty Opublikowano 17 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Ja juz kolor wybrałem ale to dopiero jak te się poniższa bo nowaczka lakierem jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajsik86 Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Generalnie srebrny jest ładny,ale czas na zmiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafnasty Opublikowano 17 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Pink atheo? :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajsik86 Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Moja by je wtedy ukradła do a3 raczej kolor budy,ewentualnie piano czarne,chociaz w pracy mam tyle inspiracji,ze jeszcze sie jakis pomysł moze pojawić np: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fafnasty Opublikowano 17 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 W kolorze nadwozia trochę disco polo ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajsik86 Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Eee zaraz disco polo,zalezy od koloru auta troche ciekawych w sezonie sie pojawiło i nie wyglada zle spoko jeszcze wyglada grafit z polerowanym czołem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi