rafand76 Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 Witacje, ostatnio zaobserwowałem, ze skacze mi wskaźnik temperatury. Rano jak odpalam jest ok, nagrzewa się i wskazowka się podnosi. Ale jak tylko przejadę dluzszy odcinek to wskaźnik opada, tak jakby ped powietrza powodowal schładzanie. Przed usterka była wymieniania po regeneracji turbina. Nie wiem czy to ma związek, ale tak się jakos zlozylo. Co może być powodem?
rafand76 Opublikowano 8 Października 2013 Autor Opublikowano 8 Października 2013 Na to wygląda. Komp bledów nie pokazuje, w sobote wymieniam termostat.
marian2007 Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 Na 100 % termostat miałem to samo w aso ok 200zl troche roboty jest bo trzeba odkrecac midzyinymi alternator.....
xcentriq Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 Witacje,ostatnio zaobserwowałem, ze skacze mi wskaźnik temperatury. Rano jak odpalam jest ok, nagrzewa się i wskazowka się podnosi. Ale jak tylko przejadę dluzszy odcinek to wskaźnik opada, tak jakby ped powietrza powodowal schładzanie. Przed usterka była wymieniania po regeneracji turbina. Nie wiem czy to ma związek, ale tak się jakos zlozylo. Co może być powodem? I co ? eny clue ? solution ?
rafand76 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2013 Solution: Termostat Jak reka odjął. Koszt 80 zeta
Madox123 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Witam Kolego rafand76 można wiedzieć gdzie kupowałeś termostat ponieważ ja zamawiałem w ASO i koszt termostatu to 204 złotego.
Rekomendowane odpowiedzi