Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 Blb] Siemianowe Audi. Black Mat Project. Nowy Silnik ;-P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

no autko powinno być jutro, najpóźniej pojutrze. Już się nie moge doczekać :kox: :kox: :kox:

• Odpowiedzi 5,1 tys.
  • Wyświetleń 247,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czy przy wymianie tarcz na 321mm zmieniales cale zaciski czy tylko jazma?

Opublikowano
  • Autor

Czy przy wymianie tarcz na 321mm zmieniales cale zaciski czy tylko jazma?

wystarczy troche poszukać. Jest dużo tematów o hamulcach. Na pierwszy rzut oka widać że zaciski są całkiem inne[br]Dopisany: 08 Czerwiec 2010, 11:57_________________________________________________zderzaczek zamontowany. Narazie nie jest do końca dopasowany, ale o tym dalej. Niestety podczas montażu wyszło pare niespodzianek. Przeoczyłem sprawe podkładek pod spryski przez co po założeniu zaślepek zderzaka wystawały na ok. 0,5cm. Podkładki już zamówione w ASO i jutro są do odbioru.

Okazało się również że ETKA kłamie i zbiorniczek płynu jest inny przy spryskiwaczach reflektorów (w moim nie ma miejca na pompke). I tu miłe zaskoczenie- cena nowego w ASO 100zł. Już go mam i bedzie wymieniony.

Pojawił się kłopot klaksonu ponieważ nie mieści się tam gdzie był i trzeba go dać gdzie indziej. Ponieważ potrzebowałem auto na dzisiaj, umówiłem się na te poprawki na wtorek. Wtedy zderzak zostanie ściągnięty, spryski zostaną zamontowane a klakson przełożony w inne miejsce. Wtedy też podciągne kable pod elektronike ponieważ jeszcze nie działają mi światła drogowe (długie- przesłoną steruje centr. elektronika).

Foteczki na szybko:

z2.jpg

z1.jpg

Aha. Znaczek s4 oczywiście zniknie tylko musze się jeszcze zastanowić jak zrobić żeby nie było widać mocowania znaczka...

Pozdrawiam[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 11:28_________________________________________________co do głośników BOSE. Te nowe grają zdecydowanie głośniej... Nie wiem czy to stare już słabo grały. Ale te grają poprostu pięknie

Opublikowano

Jaki ładny przód :) jakie ładne zenony :wink4: sprawdziłeś żarniki, nic nie miga nie wypalone? Szkoda, że od razu nie wywaliłeś żółtych kierunków... Teraz to się prezentuje :kox: dawaj jeszcze dokładkę od cupry w kolor listew bocznych :)

Opublikowano
  • Autor

z kierunkami będe robił w późniejszym czasie. Żarniki spoko. Ładnie świecą

Opublikowano

Siemian szalejesz, tylko czemu zderzak jest pod PDC a koło tablicy rej. brak otworów? jak robić to raz a porządnie :gwizdanie:

Opublikowano

Aha. Znaczek s4 oczywiście zniknie tylko musze się jeszcze zastanowić jak zrobić żeby nie było widać mocowania znaczka...

Zamontuj w tym miejscu aluminiowe logo klubowe. Pasuje idealnie. Miałem tak w grillu RS4.

Opublikowano
  • Autor

Siemian szalejesz, tylko czemu zderzak jest pod PDC a koło tablicy rej. brak otworów? jak robić to raz a porządnie :gwizdanie:

Zderzak kupiłem pod PDC bo mam go w planach. Już nawet centralke mam.

Naraie jednak nie mam czasu i pieniędzy się w to bawić, więc kupiłem 2 czujniki a blende i tak musiałem kupić więc kupiłem nie pod PDC a jak się kiedyś zdecyduję to albo ją zmienie albo wywierce otwory.[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 11:50_________________________________________________

no to chyba tak zrobie. Mam gdzieś zresztą takie logo w szufladzie...

Zamontuj w tym miejscu aluminiowe logo klubowe. Pasuje idealnie. Miałem tak w grillu RS4.

[br]Dopisany: 10 Czerwiec 2010, 11:51_________________________________________________

Jaki ładny przód :) jakie ładne zenony :wink4: sprawdziłeś żarniki, nic nie miga nie wypalone? Szkoda, że od razu nie wywaliłeś żółtych kierunków... Teraz to się prezentuje :kox: dawaj jeszcze dokładkę od cupry w kolor listew bocznych :)

w kolorze listew bocznych i tylnej dokładki jest blenda rejestracji (tak jest ori w s4) więc narazie dokładek nie planuje

Opublikowano
Foteczki na szybko:

ale wies :decayed: S4 dyszel :decayed::wink4:

Opublikowano
  • Autor

przecież powiedziałem że znaczek zniknie niebawem :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Znudzi się to wrzuci do praso kontenera -tego zielonego szitowego Avermanna- :polew:

Opublikowano
  • Autor

Znudzi się to wrzuci do praso kontenera -tego zielonego szitowego Avermanna- :polew:

???? :mysli::wtf: :wtf: :wtf:

Opublikowano

Hmm za krótko się wypowiedziałem, jak się zderzaczek znudzi ... sorry za OT

Opublikowano
  • Autor

czemu miałby sie znudzić :decayed:

Opublikowano

Żeby wyrezać coś bardziej stylowego :) ostatnio DTM w modzie :good:

Opublikowano
  • Autor

myslałem nad tym. Ale jednak wole s4 niż dtm

Opublikowano

siemka

szybkie wytłumaczenie PDC;>

świetna sprawa Siemian pogratulować!!!!!!!!!! :good: :good: :good: :good:

Opublikowano
  • Autor

Dzięki Czarny.

PDC to czujniki parkowania

Opublikowano

:polew: no faktycznie :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

z golasa zrobiłeś super furke:D

Opublikowano

sorry za OT ale lepiej z ubranej laski zrobić golasa, Siemian mam nadzieję, że dobezpieczyłeś wszystkie mody co ? moje poszły do złodzieja za free, tyle się dostało z PZU :thumbdown: