Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 Blb] Siemianowe Audi. Black Mat Project. Nowy Silnik ;-P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem co Wy widzicie w tym blaszkach... wygladaja nieco tandetnie + logo na klapie S4 nie przykleicie, ale na hamulcach juz tak ? :decayed:

:good::kox:[br]Dopisany: 21 Styczeń 2011, 08:05_________________________________________________

to tylko blaszki i do TDI nie pasują :thumbdown: więc się nie wqwiaj :polew: 2.0 TDI vs. S4 to chyba różnica :polew:

a czy on czasem nie ma hamulcow od 3.0 tdi?? przeczytaj post :polew: :polew: przeciez by nie kupywal jak nie pasuja chyba ze lubi na polke polozyc i sie upajac wygladem :kox:
  • Odpowiedzi 5,1 tys.
  • Wyświetleń 248,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Chyba już raz sprzeczka o to była. :gwizdanie:

Myślę, że nie ma co potępiać. W końcu ma heble od eSy. Zastanawiam się, czy gdyby napis S4 był na stałe namalowany na zaciskach od eSy, to nikt by ich nie przekładał do innych modeli?;) Przecież to tylko mówi że hamulce są od S4, a nie że ma S4. Co innego znaczek na tyle. Wtedy już krzyczysz - mam S4 z klekotem. :naughty:

dokładnie tak samo uważam. Zacisk to jedyne miejsce gdzie mam jakikolwiek znaczek :)[br]Dopisany: 21 Styczeń 2011, 08:27_________________________________________________jakbym nie miał hamulców od s4 to napewno bym takich blaszek nie zakładał...

Opublikowano
:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano
  • Autor

ja myśle że to by idealnie do Twojego auta pasowało :wink4: :wink4:

Ludzie w ogóle po co ta dyskusja. Ja nie wymieniam blaszek standardowych na takie z S4, tylko wymieniam blaszki z s4 na nowe blaszki z s4. Taka różnica. Blaszki są identyczne tyle że te które mam teraz mają 3 lata (kupiłem razem z zaciskami) a te które kupiłem są całkiem nowe...

Opublikowano
  • Autor

Moim zdaniem ściągać blaszki s4 z hampli s4 to tak jakby szlifować zaciski z Porsche żeby nie było na nich napisu :decayed: :decayed: :decayed:

Dawid a nie myślałeś o takim wydechu? Będzie pasował do blaszek: :decayed: :decayed: :decayed:

79a68e0e838977e1.jpg

:polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Przeciez ja nic nie mam do tego ze se zmieniasz blaszki na nowe.. To niby ludzie ktorzy laduja zaciski z porsche to tez robia profanacje bo jezdza audi a maja zaciski z porsche a przciez porsche to nigdy nie bedzie..

ale znaczkiem Porsche "Turbo" na klapie tylniej w S4 to sie jarales :polew:

Opublikowano
  • Autor

no czyli 300zł kpl. W ASO 310zł

Opublikowano

286 PLN :kox: :kox: ;-)

Opublikowano
  • Autor

286 PLN :kox: :kox: ;-)

plus wysyłka[br]Dopisany: 21 Styczeń 2011, 11:18_________________________________________________

a ty siemian ile dales?

tajemnica :decayed::naughty:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

na pewno dał bardzo mało .... :wink4: :wink4: :wink4: :wink4:

Opublikowano
  • Autor

widzialem na allegro za stodwajscia :decayed:

trzeba było kupować :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

aaaaa nio tak :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 21 Styczeń 2011, 11:41_________________________________________________a jak sprawuje się ten Twój pokrowiec na auto który kupiłeś w zestawie z Brembo? Sąsiedzi podkurwieni?? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

z8860252X,pokrowiec-na-samochod-z-wizerunkiem-Audi-R8-Spyder.jpg

Opublikowano
  • Autor

pewnie Miron :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 21 Styczeń 2011, 12:00_________________________________________________ja słyszałem że kupił sobie taki pokrowiec na swojego trabanta tylko z nadrukiem czarnego a4 b7 Avant :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Podobno nakleił go na stałe. :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

z trabanta to raczej kawałki plastiku :polew: :polew: :polew:

Aczkolwiek kto go tam wie. Mówił coś że chce wzmocnić konstrukcje :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

te plasticzki sa wyjebane tylko boje sie ze jak na trasie pare razy musze go shamowac tak z 240 do 130 to odplyna na felge :))))

ale siemian moze zakladac on sie tylko do 130 rozpedza :))

ale dodam ze te ori blaszki to wioska straszna masakryczna wrecz :))) mnie sie one nie podobaja i dobrze wygladaja 3 dni albo 1 dobra trasa i zmasakrowane nalotem z tarcz :)))

dotego dawac za 2 nedzne naklejki 70 euro musialo by mnie lekko potegowac :)

Opublikowano
  • Autor

hmmm jakie naklejki?? :mysli: :mysli: :mysli: :mysli:

Opublikowano

te s4 ktore sa na tych tanio zrobionych blaszkach naklejone :)))[br]Dopisany: 21 Styczeń 2011, 13:05_________________________________________________nie myslales chyba ze to jest nalakierowane :)))

Opublikowano
  • Autor

te s4 ktore sa na tych tanio zrobionych blaszkach naklejone :)))[br]Dopisany: 21 Styczeń 2011, 13:05_________________________________________________nie myslales chyba ze to jest nalakierowane :)))

no to widać zę nie miałeś tego nigdy w ręce. Zresztą jeżdze na tym 3 lata i wiem jak to się zachowuje.