tomaszstn Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 Wyrzućcie te posty, jak Miron to zobaczy to w przyszłym sezonie będzie 20" na zimę
jozek726 Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 Dokładnie jedziemy na zimie, tylko Ty masz ładniejszą zimę niż ja lato chcesz mogą być Twoje oczywiście za odpowienie pieniądze... ....a tak poważnie to nie mogę już się doczekać ja też ale to już tuż, tuż btw, to ja już na 16 zimą więcej się nie pokaże bo wstyd
Arkadiush Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 żem tak powiem trunek na Bukowinę gotowy
Arkadiush Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 Znaczy, przepojka do spirytusu? no cuś takiego Cwiara pierwszy na degustacje spoko stary powtórka z Ostrowa
Arturoo Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 Znaczy, przepojka do spirytusu? zaczynam się zastanawiać.............czy moje zapisanie się na listę nie było :whistling::whistling: jakby troszkę lekkomyślnym posunięciem :grin::grin:
Arkadiush Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 Znaczy, przepojka do spirytusu? zaczynam się zastanawiać.............czy moje zapisanie się na listę nie było :whistling::whistling: jakby troszkę lekkomyślnym posunięciem :grin::grin: zobaczysz że będziesz chciał tam wracać jeszcze albo nie będziesz chciał wyjeżdżać
Arturoo Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 @arturooCo Ty... nowicjusz czy jak? sam już nie wiem jak czytam to co piszecie ............:grin::grin:
Arkadiush Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 @arturooCo Ty... nowicjusz czy jak? sam już nie wiem jak czytam to co piszecie ............:grin::grin: po bukowinie będziesz miał: LEVEL COMPLET
Arturoo Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 po ostaniej to miałem komplet informacji na temat tego co się działo zebrany dopiero po wielu dniach od powrotu
Arkadiush Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 po ostaniej to miałem komplet informacji na temat tego co się działo zebrany dopiero po wielu dniach od powrotu czyli wyjazd był udany
Arturoo Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 po ostaniej to miałem komplet informacji na temat tego co się działo zebrany dopiero po wielu dniach od powrotu czyli wyjazd był udany
Arkadiush Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 po ostaniej to miałem komplet informacji na temat tego co się działo zebrany dopiero po wielu dniach od powrotu czyli wyjazd był udany to w tym roku będzie jeszcze lepszy
Arturoo Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 czyli co ??? zapamiętam tylko drogę do i z ??
Arkadiush Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 czyli co ??? zapamiętam tylko drogę do i z ?? Może do tak nie wiem jak z;)
Gość cwiara Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 Znaczy, przepojka do spirytusu? no cuś takiego Cwiara pierwszy na degustacje spoko stary powtórka z Ostrowa Dobrze zrobiłem biorąc poniedziałek wolny.
Rekomendowane odpowiedzi