fend18 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Witam, otoz jak wrzuce trojke i delikatne docisne reka wrzucony bieg to podczas jazdy czuc jakby cos odbijalo to samo dzieje sie na piatce, pozostale biegi sa ok, dodam ze silnik nie drzy na wolnych obrotach, sprzeglo chodzi plynnie, biegi tez wchodza plynnie, jest tylko drganie przy delikatnym docisnieciu drazka przy wrzuconej trojce czy piatce, co to moze byc czym to grozi oraz jak to 'leczyc" ? oczywisice wszystko sie dzieje podczas jazdy
loco87 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Mozna sie pobawic w ustawinie wodzikami.
fend18 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Mozna sie pobawic w ustawinie wodzikami. wodzikami, tymi przy wybieraku przy skrzyni czy tymi blizej drazka, niestety nie znam jeszcze tak dokladnie budowy audi nie mialem czasu az tak sie przyjrzec od dolu skrzynce, ale jesli wodziki to czemu przy np dwojce czy czworce nie odbijaja?
loco87 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 raczej tymi przy drążku. Trzeba uwazac aby nie przeholowac bo mozesz wogule wstecznego np nie wrzucic. Generalnie pomaga. Chyba ze masz juz straaaaasznie duzo nasmigane
fend18 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2008 raczej tymi przy drążku. Trzeba uwazac aby nie przeholowac bo mozesz wogule wstecznego np nie wrzucic. Generalnie pomaga. Chyba ze masz juz straaaaasznie duzo nasmigane na liczniku mam 185tys, ksiazka byla do 2001 i wtedy mial kolo 130tys o ile pamietam, wiec mam nadzieje ze jak juz to mocno nie jest przekrecony, generalnie nie przeszkadza mi to w czasie jazdy, bylem po prostu ciekaw co to moze byc
loco87 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 u mnie w sumie tego nie ma ale wiem ocb. Da sie to ladnie ustawic ale troche z tym zabawy jest
Rekomendowane odpowiedzi